Обръщане на волан на X5!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 30 Яну 2009, 11:43

Сервизът се намира в град Пловдив срещу гара Филипово.
Телефон за контакти - 0898697106 - Димитър

Колега това е телефона на човек които има сервиз специално за обръщане на волани,дано съм ти полезен ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 30 Яну 2009, 11:47

При някой коли е невъзможно,трябва целия двигател да се сменя (вестта е от професионалисти).

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 30 Яну 2009, 15:28

Туи с волана е нож с няколко ОСТРИЕТА ! ! !

Първо се режи - ИЗМЕНЯ СЕ КОНСТРУКЦИЯТА ! ! !
Второ снажда се ел. инсталация- ЕДНО ОГОЛЕНО КАБЕЛЧЕ И ГОТОВ ПОЖАР
Трето -ВИНАГИ ЩЕ СКЪРЦА ТАБЛОТО ИЛИ ПОДСКАЧА !!!

А не бих рискувал на някои по нова кола да ги правя тези неща. На някои М3 е36 по съм склонен защото е пълно с е36ти и са елементарни.
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 30 Яну 2009, 16:26

Колега това е телефона на човек които има сервиз специално за обръщане на волани,дано съм ти полезен

Както се казва ''Това мнение чаках'',мерси на всички който помогнаха на момчето и се въздържаха от хапливи коментари,още един път мерси!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Яну 2009, 20:32

Nukem написа:

Колега това е телефона на човек които има сервиз специално за обръщане на волани,дано съм ти полезен

Както се казва ''Това мнение чаках'',мерси на всички който помогнаха на момчето и се въздържаха от хапливи коментари,още един път мерси!
Сподели ако обичаш после дали е станало,колко пари,доволен ли е твоя човек и т.н. ,мисля че на доста колеги ще им е от полза :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 31 Яну 2009, 1:39

grnka написа:
JANI написа:ма вие сте големи патрони бе ''кат не му се кара с десен да си купи с ляв'' ма помисли ли 4е ако с десен излиза примерно 15к лв с ляв от германия ще излезне 40к лв ,а много се дразня на такива изхвърля4и , 4овека пита конкретно къде извършават това не ти иска мнение

еми като няма необходимите пари да си седи у гъзъ :lol: пък каква ще е тази Х5ца с 15к в Англия...там за да купиш нещо евтино трябва да е или конфискувано или изобщо да не може да мине МОТ..
"едната струва 15к и другата 40к" еми да и после може да сложи и една газова уредба , да избива шарнирите в гаража и после да се хвали наляво и надясно че кара Х5 и че карането с десен волан си е много лесно...да бе да много лесно..всеки път като гледам такива "англичани" на пътя или карат по средата на пътя или карайки зад някой тир и рискуват всеки път да се ударят с насрещния...
ама така е сиромашко невидяло всеки иска да кара Х5 или М3 за "малко кинти" от великобритания пък волана нека е в багажника..важното е в кварталното кафене да ни смятат за гъзари
недай си боже да се развали нещо по тая кола...започват едни теми от рода на "предни амортисьори от лада стават ли за М3" и подобни от тоя род...
както и с регистрирането...хващаш един химикал и си пишеш името , правиш и една гражданска и не плащаш акциз ама караш полу-незаконен автомобил и всичко това в името на една "гъзария"
не искам да знам какво би станало ако тръгне да се прави разследване от английски и български власти за тези автомобили такива глоби ще се праскат че свят ще ви се завие...
ама какво знам аз нали карам фиатче ?? :lol: не мога да се конкурирам с гъзета тук...особенно от великобритания

смешко, полунезаконният автомобил от англия е с законен номер и талон на мое име , валиден мот, и гражданска за нов внос -абсолютно валидна , -няма срок за регистрация в кат , второ за 7000паунда се взема Х 5 4,8 ис в такова състояние 4е сигурно не може даже да си го представиш . и трето както съм с по4ти 300кс под капака като карам след тир и ми се налага да изпреваря ,оставям тира или буса да се отдале4и 50-70м и като трясна кик дауна го изпреварвам толкова бързо 4е ти с левия волан за такова време няма да успееш даже мига4а да си пуснеш така 4е айде стига с такива коментари-недомислени , и последно относно глобите как смяташ 4е ще ме глобят при положение 4е сигурно съм по легален от тебе ДЕТ СИ МИНАЛ ПРЕГЛЕД ЗА 15 ЛВ И СИГУРНО ДАЖЕ НЕ СИ КАРАЛ КОЛАТА ДО ГТП-ТО ,

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 31 Яну 2009, 1:46

Айде народеее да ви карам коли от Англия Изображение Изображение Изображение Хайде на евтинията Изображение
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 31 Яну 2009, 2:45

Аз бях казал преди,които ми покаже Х5 сьс сменена дирекция, човека които го е направил го вземам тук в БМВ ьф Америка, това даже на теория е невьзможно :roll: :roll: А колегата за 7000 паунда,еми то може оттука да се вземе за толкова :D и то с ляв :D И определено с американски номер от да кажем Флорида си номер едно на кварталното кафе :shock: Изчакаи си вземи поне Х6 за 12000 паунда от догодина :D :D :D

Предишна

Назад към Извън Темата