има ли маисторчета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zigzag22 » 30 Яну 2009, 19:45

Само да попитам какво представлява "камера" ? :uups: Какво има в нея?Що е то?

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 31 Яну 2009, 0:12

Що е то камера и има ли почва у нас! :weed:
А именно:
Помещение в което темперетурата и влажноста са контролирани,а в същото време имаме и вентилиране на въздуха в него.
Та защо е нужно да ползваме камера,а не може да си боядисаме колата в гаража на чичо Гошо.
Ми честно да ви кажа можем да си я боядисаме,ама няма да е същото.
Защо? :shock: :?:
Ами защото като сме в гаража там имаме прах,мушици и секви други гадини дето чакат да се лепнат на боята както и ни трябва време за да изсъхне боята,а в гаража на чичо Гошо е 4 градуса и боята става на парцали и бръмбарите и се лепат,ако има живи у тоя студ де като мухи на мед.
А у камерата този рай за автомобила имаме едни прекрасни 40 градуса или 50 според зависи от кои как и какво,и нямаме бръмбари и други гадове,въздуха ни се носи през филтри който пресяват прахта,а потока е точно определен така че да суши боята за точното време и по точния начин.И заради това едната кола и другата кола изглеждат поразличен начин след като са боядисани.
НО!Всичко зависи и от ръката на бояджията!Ако той не е свет и най арната камера за 50000лв пак нема да опраи рабоата.
Аз имам точния бояджия,въпроса е просто и ясно финансов.
Айде лека доходна и руса че ми се сгрея чичо Джони! :twisted:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 31 Яну 2009, 0:14

kOnPuBkA написа:Еййй друго си е да се намеси колежка и всичко става точно и ясно :lol: :lol: :lol:

бмвуоменпауър-бг.ком :mrgreen: И сме по-красиви и сме по-добри :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Иначе и аз искам да си боядисвам колата лилава - daytona violett цвят или има 1-2 подобни, ама като знам че само ще ми я омажат и май "по-добре недей".... :confused:

абе не че нещо, ма кат се намеси жена, или почва да бъзди, или да тече и да бъзди

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 31 Яну 2009, 0:19

sonny написа: абе не че нещо, ма кат се намеси жена, или почва да бъзди, или да тече и да бъзди

тъй де... нали и аз тва казвам :lol:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 31 Яну 2009, 1:03

Черния цвят е много капризен колега. майстора трябва да е наистина добър, защото на черно си личат и най-дребните забележки. Всеки един бояджия ще ти каже, че тъмните цветове се пръскат по трудно. А и колата трябва да е подготвена перфектно. Имай го в предвид ;) и не рискувай с майстор, за който незнаеш как работи, защото само ще си хвърлиш парите за материали и тн. а ще ти осере колата ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zigzag22 » 31 Яну 2009, 13:10

!

Предишна

Назад към Извън Темата