Пловдив - Митницата или другаде ....?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Пловдив - Митницата или другаде ....?
Имали още някакви такива мироприятия в Пловдив ,преди години си спомням че на митницата се събираха и беше готино , неговоря да има безотговорни състезания само ами имаше и готини коли и мухабет ставаше беше хубаво ....... и на хайки съм присъствал и тогава беше весело , та въпроса ми е имали още такива места и кога и кадеса ??????
Благодаря предварително
Благодаря предварително

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
ами колега последно бях ходил точно когато станаха големите скандали. имаше цифри от рода на 700 човека, 200 коли нз кво... от тогва още 1-2 пати минах но незнам сега какво е ... зимата не беше тежка ама имаше по-приятни занимания от това да мразна на някакъв булевард и да ме рагонват полицаите
по-добре ходи на сбирките на бмв клуба в пловдив ... там поне има какво да видиш, а и е много по-безопасно от гледна точка на органите на мвр.

по-добре ходи на сбирките на бмв клуба в пловдив ... там поне има какво да видиш, а и е много по-безопасно от гледна точка на органите на мвр.

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
аз за сбиркте на бмв искам да ходя но малко не ми е удобно защото почти всеки четвъртък съм на работа от 7 и не става иначе с удоволствиеще ходя , а също и кво стана с пистата в Първенец ?????

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
На първенец до колкото знам отдавна е затворено и не се допуска там да се ходи, но не съм на 100% за инфото.
Мен ми се прави масовка ... БМВ масовка
ако ще и само от Пловдив 
Мен ми се прави масовка ... БМВ масовка

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Докато имаше сняг се парзаляхме на летището в с. Първенец
сега в неделя на пистата в Калояново ще има неофициална сбирка на рейсъри до колкото знам 

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
аз имам предвид не форумна среща а дали просто пловдивчани с всякакви коли с събират някаде сега , неделя ли събота ли ..... преди беше всяка неделя на първенец по обяд имаше хора
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
нищо няма вече там , лятото както каза колегата се събираха по 200 коли , минавам чат пат в неделя и към 8 и към 10-11 защото от там ми е пътя за нас ама нема рацери , наплашиха се от полицаите , званях преди на 2ма-3ма всичките викат аааа не там не стъпвам 

It`s party time !
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Evelin Cotsev написа:нищо няма вече там , лятото както каза колегата се събираха по 200 коли , минавам чат пат в неделя и към 8 и към 10-11 защото от там ми е пътя за нас ама нема рацери , наплашиха се от полицаите , званях преди на 2ма-3ма всичките викат аааа не там не стъпвам

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
10 мнения
• Страница 1 от 1