Angel Eyes за Е46- мнения

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 05 Фев 2009, 12:31

Kambe написа:незнам какво не им харесвате, но като сложих ЦЦФЛ-а на моята Е36 хората гледаха все едно карам Е90 :shock: :shock: :shock: много яка екстричка си е тва

Аз не харесвам особено CCFL и ще ти кажа защо. Първо малко предисотрия. На старото ми е36 първо сложих рингове с диоди.
Рингове с диоди:
+ изглеждат повече като фабричните
+ свети целият ринг в смисъл цялата "пластмаса"
- светят слабо, а ако си с гадни диоди прекалено
- ако не оправиш диодите в светли дни се виждат само 2 точки където са те

След това сложих CCFL (подписа ми) за да съм гъзар и да се вижда навсякъде:
CCFL:
+ свети силно и се вижда винаги
- самата пластмаса не свети цялата. осветяването става от "лента" отдолу. Вечер няма такива проблеми, но в слунчев ден си личи много.
- произлизайки от горното не се виждат "нарезките", което според мен е много готин ефект. Това се дължи и фактът, че не са направени като хората заради начинът на осветяване.
- ако нямаш ксенон прави фаровете ти да изглеждат жълти Изображение

И в защита на мойто мнение мисля, че ако имаш възможност да вземеш оригинални от е39 (и притежаваш е36) и ги сложиш на твойта кола постигаш най-добър резултат. За сега в БГ не съм го виждал това, само в US форуми + хау ту.
Тунинг оригиналдъ:
+ Светят целите
+ Виждат се нарезките
+ Ефектът не се губи при слънчаво време
- Светят жълто, но има лек за това

Изображение
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Предишна

Назад към Извън Темата