Издирвам Черно БМВ С 4360 КР

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Издирвам Черно БМВ С 4360 КР

Мнение от kinvaras » 04 Фев 2009, 22:16

Здравейте колеги.На 01.02.2009г. Ми блъсна колата и шофиорат избяга,една съседка си разхождала кучето и станала свидетел на катострофата.Моля някои ако има някаква информация за даденият автомобил да ми пише. Предварително благодаря.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Издирвам Черно БМВ С 4360 КР

Мнение от novak58 » 04 Фев 2009, 22:18

kinvaras написа:Здравейте колеги.На 01.02.2009г. Ми блъсна колата и шофиорат избяга,една съседка си разхождала кучето и станала свидетел на катострофата.Моля някои ако има някаква информация за даденият автомобил да ми пише. Предварително благодаря.

ходи в полицията и ше го намерят веднага...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Фев 2009, 22:19

а що не го издириш чрез кат!? едва ли ше излезе да си посипе главата с пепел тука . щом имаш номера-бягай в кат и те ше го намерат....! ако ше го биеш може да има повече приятели от тебе или повече опит в улични срещи от трети вид.... а може и да не е виновен.

Потребител
Аватар

Мнение от kinvaras » 04 Фев 2009, 22:22

Днес бях в кат и от там наи учтиво ми казаха че ако не го намеря и да се разбера лично с него ще глатна една студена вода

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Фев 2009, 22:25

..........а ти най-учтиво иди пак и като ти го казват същото ги запиши с камерата на жисиема на врата и ги дай в господари на ефира....!
дори и да го намериш сам ше треа да се тепате без полиция...

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 04 Фев 2009, 23:55

kinvaras написа:Днес бях в кат и от там наи учтиво ми казаха че ако не го намеря и да се разбера лично с него ще глатна една студена вода

:++ Това сериозно ли? Е в страшна държава живеем, та за какво им плащаме заплатите, да си вземем по една сопа и да се саморазправяме с всеки който ни е ядосал, нагрубил или както е в случая блъснал. Ако ние не го набием то той ще ни натупа но поне ще имаме някакво удовлетворение че се е свършила няква работа
Има много коли и ....BMW
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E70,F10 530d

Мнение от BKirov » 05 Фев 2009, 0:32

Това че ако му кажеш номера нищо не могат да му направят не е вярно . Преди време едни приятели удариха една кола и избягаха. Но една бабка беше записала номера и полицията веднага ги намери и ги вика да пишат обяснения..
Последна промяна BKirov на 05 Фев 2009, 14:28, променена общо 1 път

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 05 Фев 2009, 13:41

с малко връзки насам натам можеш да го издириш,да му спретнеш едно рандево и да приклюви 4апроса
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 05 Фев 2009, 14:21

Мен ме удари един пиян господин видях му номера докато слезна да се разберем беше избягъл веднага викнах полиция казаха ми че нищо не могат да направят да отида да пиша жалба отидох написах вътре написах номера на колата цвета и марката на колата вече 3 месеца го издирват :D
Beautiful Mechanical Wonder

Аватар

Мнение от SKISA » 05 Фев 2009, 14:24

фнимайте при рандевуто да нсъ окаже ,че другият отбор е по-подготвен!
да нема после -търсим кръв за .....!!!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 05 Фев 2009, 14:27

SKISA написа:фнимайте при рандевуто да нсъ окаже ,че другият отбор е по-подготвен!
то не е за аматъори :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар

Мнение от SKISA » 05 Фев 2009, 14:28

bavareca_86 написа:
SKISA написа:фнимайте при рандевуто да нсъ окаже ,че другият отбор е по-подготвен!
то не е за аматъори :mhihi:

то понеже само вие сте профита....!! другите сички не са чували...! ;)

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 05 Фев 2009, 14:42

kinvaras написа:Днес бях в кат и от там наи учтиво ми казаха че ако не го намеря и да се разбера лично с него ще глатна една студена вода

Колега, може да ти кажат всичко, само и само да има по-малко заведени преписки.
Напиши една жалба в която с два реда обясняваш какво се е случило и искай да ти я заведат с входящо номерче. Ако пак отказват, я изпрати с препоръчано писмо с обратна разписка до КАТ. След това отиваш да се интересуваш жалбата, която си пратил с препоръчано писмо с еди кой си номер от еди коя си дата, под кой вх. номер е заведена.
Ако и така не стане, пиши пак във форума, има и други начини да стигне жалбата ти до там чрез други институции.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 06 Фев 2009, 0:42

А ако заведеш щета при застрахователи и опишеш ситуацията с номера и подробности.Що си мисля че онея батковци ще го намерят,тои ще ти плати ремонта (чрез тях де) и накрая ще доиде с бутилка да ти се извинява ;)
Изображение Изображение Изображение

Назад към Извън Темата