Десен Волан
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
абе за ,ене има смисъл до някъде , аз си докарах е39 540и и съм много щастлив тва е голяма работа тая кола , работатае 4е струва колкото е 34-ка а в същото време колата е невероятна , хубавото е 4е се кара с англ. номера и не се плаща акциз тва е цялото хубаво в тея коли , пестиш около 13к лв и пове4е защото от германия трудно ще се намери 540 за 2500евра примерно , така 4е ако е автомат карай смело не естрашно свиква се по-бързо от колкото всеки мисли 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
JANI написа:абе за ,ене има смисъл до някъде , аз си докарах е39 540и и съм много щастлив тва е голяма работа тая кола , работатае 4е струва колкото е 34-ка а в същото време колата е невероятна , хубавото е 4е се кара с англ. номера и не се плаща акциз тва е цялото хубаво в тея коли , пестиш около 13к лв и пове4е защото от германия трудно ще се намери 540 за 2500евра примерно , така 4е ако е автомат карай смело не естрашно свиква се по-бързо от колкото всеки мисли
Айде стига с тва трудно превключване деее

Като ми каже некой - оооо , не мога да превключвам с лявата - ами пък мен с лявата ми е по-неудодно да държа волана . Сега го държа с дясната , докато с лявата - превключвам,пипам музиката или некоя мома. Единствения съществен недостатък е изпреварването , но ако се движиш по хубав път с повече от една лента в съответната посока (магистрала) ГРАМ НЕ ТЕ БЪРКА . По останалите пътища - изпреварваш по-от рано , не се лепиш плътно и така - различно е ,но не е болка за умиране - пък и дълъг път , ти си ловиш магистралата или поне първокласния път и даваш газ яко - насре6та не идва никой

Тва е - всичко останало са предрасъдаци,глупости на хора които , даже и не са се качвали на дясна дирекция, и завист на останалите , когато си вземеш дзвер за без пари , както колегата с 540ката

бе незнам ма на всеки светофар да ме сочат и да ми се присмиват нема да е ,ако ще взимам кола с дясна д.. ще е само за драг и дрифт по центъра нема да се пусна карал сам коли по центъра и ми е кофти че секи ми се присмива па да си кажем не съм много от комплексираните ма е кофти по добре си земи кола от ук за донор
- civic
- младши ентусиаст
-
Мишу написа:бе незнам ма на всеки светофар да ме сочат и да ми се присмиват нема да е ,ако ще взимам кола с дясна д.. ще е само за драг и дрифт по центъра нема да се пусна карал сам коли по центъра и ми е кофти че секи ми се присмива па да си кажем не съм много от комплексираните ма е кофти по добре си земи кола от ук за донор
ти заради хората ли си я купуваш колата?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Мишу написа:бе незнам ма на всеки светофар да ме сочат и да ми се присмиват нема да е ,ако ще взимам кола с дясна д.. ще е само за драг и дрифт по центъра нема да се пусна карал сам коли по центъра и ми е кофти че секи ми се присмива па да си кажем не съм много от комплексираните ма е кофти по добре си земи кола от ук за донор
хаххаахахаха , абе пич и я ми кажи защо ти се смеят - защото колата е с десен - хахххахахахахх . Ами нека аз да си карам А6 , пък голфаджията да ми се смее ... а приятелката му , да ме оглежда

И държа да кажа , че аз съм взел моята заради двигателя , не заради тва , сульо и пульо какво ще кажат

- denis.mustafov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318 IS/VOLVO V40
- Мечтае да кара: E30 M3
колега
Аз си имам камион с десен волан,във варна фирма "аутонет" имат и сайт пак нещо подобно-ми искаха да обръщане на дирекцията за 3000лв.Качвал съм се в Ауди Allroad,но не съм го карал и незнам дали беше наред,собственика каза че ок и сам си го е сменил(в сервиза му май,не съм сигурен).
Така ако колата има голям акциз и фирмата която сменя дирекцията се утвърдила на пазара,мисля че има смисал.И все пак има едно НО.
Така ако колата има голям акциз и фирмата която сменя дирекцията се утвърдила на пазара,мисля че има смисал.И все пак има едно НО.
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Както каза един колега,това е като чудовището от лох нес ,всички говорят за него,а никой не го е виждал.Така че ,ако някой колега го е правил да сподели личен опит,а не чух ,казаха ми и т.н.
обичам BMW
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Явор написа:тез коли освен за донори за друго не стават,и куп безполезни части оставатосвен рейките от м3,че поне се продават в австралия
Наистина само за донори стават, ама по някой път
инсталацията на ECU-то не си стига до мястото, и компа остава
да виси в коша в найлонова торба

Винаги е по-добре по стара кола с ляв, отколкото нова с десен.
Който има мерак за десен геврек да гледа цени тук:
http://www.autotrader.co.uk
Почти всяка година ходя до UK и никога не съм се изкушавал,
и сега както паунда е 2.10 пак не бих взел.

Тоя път ще си накупа други работи, щото сега е на сметка там

BMW - Усещане за автомобил
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Квото и да се обеснявате тва си е страшна глупост.
Возих се при един с десен фокус и не много малко пъти ме запита "копеле, чисто ли е?", когато на моменти му стана неудобно вече реши сам да си проверява изнасяйки се в насрещното. Да не говорим кво е за трафик като в София тая екстра.
Ачо не знам ти как само по магистралки караш и къде са тея безкрайни първокласни пътчета в България, но поне бисери не спираш да пускаш.
И дори и да приемем, че вие тук сте по съобразителни, разумни и т.н, то кво става, ако рацерите с нелогичните изпълнения каращи с ляв волан е така за тънканата си земат колица с десен.
То е смешно напрао.
Да ти имам и жените на тебе, които "се кефят на хубава кола".
Ако се доверяваш на такиа при изпреварване да не си срещу мене.
Возих се при един с десен фокус и не много малко пъти ме запита "копеле, чисто ли е?", когато на моменти му стана неудобно вече реши сам да си проверява изнасяйки се в насрещното. Да не говорим кво е за трафик като в София тая екстра.
Ачо не знам ти как само по магистралки караш и къде са тея безкрайни първокласни пътчета в България, но поне бисери не спираш да пускаш.
И дори и да приемем, че вие тук сте по съобразителни, разумни и т.н, то кво става, ако рацерите с нелогичните изпълнения каращи с ляв волан е така за тънканата си земат колица с десен.

То е смешно напрао.
Да ти имам и жените на тебе, които "се кефят на хубава кола".
Ако се доверяваш на такиа при изпреварване да не си срещу мене.

- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
Момчета аз съм участвала в смяна на дирекция .. но не и на БМВ.
Мога да кажа че е много трудоемко,изисква време,опит (опита включва теоритични и практически знания-не е за всеки майстор-монтьор-механик) и естествено трябва да имаш поне 2 хилки в джоба и не гарантирам че ще ти стигнат ... Ако имаш кола-донор ляв волан от която да не взимаш само таблото и конзолата отпред ще ти бъде лесно.Оставяш двете каручки в сервиза естествено при надежден човек , който е правил тва не един път , зареждаш се с търпение и чакаш.
Искам да подчертая , че си струва ако наистина си оставиш колата в добри опитни ръце.Прочетох мненията на някои от колегите,които гледат с недоверие на цялата работна схема за смяна на волана..след като има и по-лесни начини..но според мен намериш ли си майстора имаш ли средства и части си ти ! Всичко изначално е трудно..но с желание се получава добре накрая
Това е моето не достатъчно компетенто мнение.Успех!
И моля без забележки,още съм начинаещ автомонтьор.. Критиката само от този,който ме учи
Мога да кажа че е много трудоемко,изисква време,опит (опита включва теоритични и практически знания-не е за всеки майстор-монтьор-механик) и естествено трябва да имаш поне 2 хилки в джоба и не гарантирам че ще ти стигнат ... Ако имаш кола-донор ляв волан от която да не взимаш само таблото и конзолата отпред ще ти бъде лесно.Оставяш двете каручки в сервиза естествено при надежден човек , който е правил тва не един път , зареждаш се с търпение и чакаш.
Искам да подчертая , че си струва ако наистина си оставиш колата в добри опитни ръце.Прочетох мненията на някои от колегите,които гледат с недоверие на цялата работна схема за смяна на волана..след като има и по-лесни начини..но според мен намериш ли си майстора имаш ли средства и части си ти ! Всичко изначално е трудно..но с желание се получава добре накрая

Това е моето не достатъчно компетенто мнение.Успех!
И моля без забележки,още съм начинаещ автомонтьор.. Критиката само от този,който ме учи

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2