Мъж закла децата си, подпали къщата си и избяга
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Що за изруд трябва да си да посегнеш на децата си, на най милото за теб нещо, не мога да си представя.
пп. Тоз човек трябва да живее в големи мъки цел живот, направо немам думи
пп. Тоз човек трябва да живее в големи мъки цел живот, направо немам думи
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
MCar написа:Който и каквото да ми говори, за такива изроди трябва да им смъртна присъда!! И точно поради тази причина съм против махането на сммъртната присъда. Директно на стола такива като тоя!
Колега съгласен съм с тебе,само че не на стола а на някой стълб с табела под него,и да пише за какво виси там!
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Психопати е имало и винаги ще има, интересното е как всички които го познават твърдят, че не е луд и как такива хора са на свобода, тия убийства няма да тежат само на една съвест със сигурност!
Никой не мое ма връне на селу!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Amigo0o написа:Народа започва да изперква...
ПП:Да беше влязал в парламента да почне да ги коли.Не децата си.ПФ

Лошото е, че ще има тепърва още случаи като този и ще зачестят.Причините са много-кризата , безпаричието и мизерията!Народът не издържа вече, нещата стават такива не само заради нездрав ум, а предимно от безпаричие, безсилие до което ни докарват управляващите!Казаха, че изродът бил задлъжнял на банки и хора покрай изборите...Тъпото е, че на такива уроди агресията им не избива в правилната посока, да беше отишъл при депутатите!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Apassionata написа:Нещо Българина тотално врътва, то не бяха отвлечени автобуси, сега ТОВА...
Някъде четох, че бил в кръчмата преди това и разправял, че не вижда изход, бил отчаян, имал много дългове и било най-добре да изколи и запали всичко или нещо такова... Ма никой не вярвал...
Пък и избягал изрода... като правят нещо такова откачалките обикновено се самоубиват накрая... Дано го заловят бързо и да си понесе наказанието. Смърт не, и доживотна присъда не е достатъчно справедлива присъда... За такива престъпления трябва да измислят някви... не знам - да го измъчват всеки ден по малко...
какво "по малко" ! трябва да го мъчат и точно преди да умре да спират и така ден след ден .....
Когато нещата отидат по дяволите,недей да отиваш с тях !
axsel написа:saleen написа:Психопати е имало и винаги ще има, интересното е как всички които го познават твърдят, че не е луд и как такива хора са на свобода, тия убийства няма да тежат само на една съвест със сигурност!
Те тия луди и болни стават само като ги хванат!!!!!!
Тоя хич и не е луд, според мен е бил наясно какво прави!
http://dnes.dir.bg/2009/02/08/news3971115.html
bobi_maxo написа:axsel написа:saleen написа:Психопати е имало и винаги ще има, интересното е как всички които го познават твърдят, че не е луд и как такива хора са на свобода, тия убийства няма да тежат само на една съвест със сигурност!
Те тия луди и болни стават само като ги хванат!!!!!!
Тоя хич и не е луд, според мен е бил наясно какво прави!
http://dnes.dir.bg/2009/02/08/news3971115.html
Имах предвид ,че като хванат престъпниците и тогава кой бъбреци го болят кой е епилептик и ТН.. ,да не изреждам всички болести които ги хващат,а не че е нормален, защото нормален човек подобно нещо неможе да направи.
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5