Проблем с регистрация на МПС в КАТ
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с регистрация на МПС в КАТ
Колеги , имам BMW E36 - НОВ ВНОС , на което номера на рамата съвпада с " Типеншайн " , но номера на мотора - НЕ . Колата е закупена от българска фирма регистрирана в Австрия ( от където в внос колата ) , разбрах че може да се изкара някаква фактура от същата фирма за продажба на нов мотор и така да се регистрира ?!
Някой имал ли е подобен проблем и знае ли как се решава ... Мерси предварително ! 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
или пробвай да почерпиш тия на канала да ти го пишат номера нечетлив и да не се занимаваш с глупости 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
трябва да ти приберат документите с които е внесена колата от КАТ.После от кат да ги изпратят в саответното районно управление,от там в районнтата прокуратура и прокурор да реши дали има изваршено престъпление или не.ако няма ти разрешава да я регистрираш.Така стана с един мерцедес който вкарахме с един приател септември миналата година,и прокурорското постановление излизе 4ак на 3 януари тази година.тва е което мога да ти помогна
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
bavareca_86 написа:......
мислиш ли че колегата ще ти повярва при положение, че на подписа ти пише с "ИЗМАМНИК СЪМ"....

иначе казаното от теб е истина

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

re:
Един познат , който е полицай в Разград ми каза , че с фактура за двигателя от фирма няма да има проблем с регистрацията . Така , че утре съм по опашките в КАТ . Пък дано стане ... 

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
318ti
Колега ако не стане в КАТ Русе пиши да я направим Врачанка или Монтанчанка 

8 мнения
• Страница 1 от 1