Околовръстното вече е отворено!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 26 Дек 2008, 21:11

АЛИЛУЯ!!! Ама да не бързаме, нека видим кво ще е положението от 5 януари, като си дойдат кореняк софиянците от родните места и се юрнат да видат новата дъга.

П.С. Стискам палци и на караката да греша!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от щирлиц » 26 Дек 2008, 23:44

Аз лично сьм назад предна броня от вьпросния ремонт!!!имаше доста разпиляни основи за знаци в лявата лента!!!!преди да пуснат ламбите :confused:
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 26 Дек 2008, 23:58

Колко пари се откраднаха от това Околовръстно, не е истина просто.
Трябваше да е с детелина от типа на тази с булевард България - но защо да е така, като може да не е?
Също така Бат' Бойко съобщи, че кръстовището с Черни Връх, при Драгалевци, също е оправено. Да дойде да го питам какво му е оправил, та там пътят още не е пипан. Дори не е разширен достатъчно. Седи си един светофар. И това ли му е втората готова детелина? :shock: :evil:
Плаша се направо с какви темпове и размери се краде у нас!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d
Мечтае да кара: M550d

Мнение от LANA » 27 Дек 2008, 13:35

Според мен, основна грешка е, че се правят светофари на околовръстното (пътя за Лозен мисля). Това по никакъв начин няма да облекчи движението.
Майните в това отношение са 100 години пред столичани - вече са факт две кръгови на околовръстното, а да не говорим, колко кръгови има из целия Пловдив.
Мостове се ремонтират, а тук моста преди Казичене го даржът нарочно на половина, иначе ше трябва да уволнят куките дето дебнат там :mhihi:
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 11 Фев 2009, 16:55

Позволявам си да вдигна тази замряла тема, защото вчера отново минавах по околовръстното, прословутия пътен възел "Симеоново" и направих няколко снимки на "завършения" пътен възел, от които се вижда колко е завършен. А да отварям нова тема само заради тези снимки не си струва според мен.

Та така - ето го завършеният пътен възел.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

На снимките се вижда че едно от платната на надлеза е затворено, също както и едно от платната на платното за завой по Симеоновско. Вижда се и недовършената конструкция на надлеза - в далечината стърчат някакви арматури. А също и липсата на бордюри на платното за Симеоновско, както и калта и мизерията под самия надлез.

И което е най-важното, според мен - вижда се и какъв "зор" са си дали изпълнителите, за да се приключи веднъж завинаги с цялата тази помия - на обекта са изпратени трима работници, които пушат на мантинелата...
С една дума - красота!

Предишна

Назад към Извън Темата