Околовръстното вече е отворено!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
АЛИЛУЯ!!! Ама да не бързаме, нека видим кво ще е положението от 5 януари, като си дойдат кореняк софиянците от родните места и се юрнат да видат новата дъга.
П.С. Стискам палци и на караката да греша!
П.С. Стискам палци и на караката да греша!

.
Аз лично сьм назад предна броня от вьпросния ремонт!!!имаше доста разпиляни основи за знаци в лявата лента!!!!преди да пуснат ламбите 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
Колко пари се откраднаха от това Околовръстно, не е истина просто.
Трябваше да е с детелина от типа на тази с булевард България - но защо да е така, като може да не е?
Също така Бат' Бойко съобщи, че кръстовището с Черни Връх, при Драгалевци, също е оправено. Да дойде да го питам какво му е оправил, та там пътят още не е пипан. Дори не е разширен достатъчно. Седи си един светофар. И това ли му е втората готова детелина?
Плаша се направо с какви темпове и размери се краде у нас!
Трябваше да е с детелина от типа на тази с булевард България - но защо да е така, като може да не е?
Също така Бат' Бойко съобщи, че кръстовището с Черни Връх, при Драгалевци, също е оправено. Да дойде да го питам какво му е оправил, та там пътят още не е пипан. Дори не е разширен достатъчно. Седи си един светофар. И това ли му е втората готова детелина?

Плаша се направо с какви темпове и размери се краде у нас!

- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Според мен, основна грешка е, че се правят светофари на околовръстното (пътя за Лозен мисля). Това по никакъв начин няма да облекчи движението.
Майните в това отношение са 100 години пред столичани - вече са факт две кръгови на околовръстното, а да не говорим, колко кръгови има из целия Пловдив.
Мостове се ремонтират, а тук моста преди Казичене го даржът нарочно на половина, иначе ше трябва да уволнят куките дето дебнат там
Майните в това отношение са 100 години пред столичани - вече са факт две кръгови на околовръстното, а да не говорим, колко кръгови има из целия Пловдив.
Мостове се ремонтират, а тук моста преди Казичене го даржът нарочно на половина, иначе ше трябва да уволнят куките дето дебнат там

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Позволявам си да вдигна тази замряла тема, защото вчера отново минавах по околовръстното, прословутия пътен възел "Симеоново" и направих няколко снимки на "завършения" пътен възел, от които се вижда колко е завършен. А да отварям нова тема само заради тези снимки не си струва според мен.
Та така - ето го завършеният пътен възел.
На снимките се вижда че едно от платната на надлеза е затворено, също както и едно от платната на платното за завой по Симеоновско. Вижда се и недовършената конструкция на надлеза - в далечината стърчат някакви арматури. А също и липсата на бордюри на платното за Симеоновско, както и калта и мизерията под самия надлез.
И което е най-важното, според мен - вижда се и какъв "зор" са си дали изпълнителите, за да се приключи веднъж завинаги с цялата тази помия - на обекта са изпратени трима работници, които пушат на мантинелата...
С една дума - красота!
Та така - ето го завършеният пътен възел.
На снимките се вижда че едно от платната на надлеза е затворено, също както и едно от платната на платното за завой по Симеоновско. Вижда се и недовършената конструкция на надлеза - в далечината стърчат някакви арматури. А също и липсата на бордюри на платното за Симеоновско, както и калта и мизерията под самия надлез.
И което е най-важното, според мен - вижда се и какъв "зор" са си дали изпълнителите, за да се приключи веднъж завинаги с цялата тази помия - на обекта са изпратени трима работници, които пушат на мантинелата...
С една дума - красота!
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3