ЗА КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E сега ако ,,,,,,,,,,
Модератор: Общи модератори
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
klintan66 написа:Е тогава вече не разбирам . Излиза ,че дори не искаш и да пробваме с Б.Борисов.
Не искам да "пробваме", да. Писнало ми е от "пробване". Така "пробваха" така наречения "цар" с въображаемата корона, така "пробват" всеки самообявил се месия през последните Х години. Не ви ли стигна бе хора?!
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Предложи нещо .... Лесно е само да критикуваш .Feanor написа:klintan66 написа:Е тогава вече не разбирам . Излиза ,че дори не искаш и да пробваме с Б.Борисов.
Не искам да "пробваме", да. Писнало ми е от "пробване". Така "пробваха" така наречения "цар" с въображаемата корона, така "пробват" всеки самообявил се месия през последните Х години. Не ви ли стигна бе хора?!
Feanor написа:klintan66 написа:Е тогава вече не разбирам . Излиза ,че дори не искаш и да пробваме с Б.Борисов.
Ми то в такъв случай не ни остава да правиме нищо освен да се оставиме всички на течението и да се бориме всеки поединично (което всъшност и правим вече има няма 20 години ).
Аз лично мисля че с пробване става пък всеки сам да си преценява, но да не правиш нищо не е решение.
А така наречения "цар" беше по-голямото зло, защото тогава единствената алтернатива беше Иван Костов(малкото зло), който според мен трябваше да бъде избран тогава. Не че го харесвам ма за държавата щеше да е по-добре според мене.
aygofan написа:Нещо ми простееш с тези мисли за "велики баровци"...
С тая точно мисъл наистина поизпростях ма бях нещо афектиран пич.Иначе вече веднъж казах че ти пожелавам успех.Щом така ги чустваш нещата действай.
Аз не искам да променям мирогледа на никой който вече е отписал държавата или живота в нея, а просто да се опитам аз да направя нещо по-добро за собствения си живот и ако ми е възможно и за този на другите решили да се борят с този живот тук.MartiX5 написа: просто се опитам аз да направя нещо по-добро за собствения си живот и ако ми е възможно и за този на другите решили да се борят с този живот тук.
1.Аз емигрирам за да направя нещо по-добро за собствения си живот - тук явно си приличаме
2.Как правиш нещо добро за др. борещи се с живота - (знам, че това е клише без покритие), НО кажи и аз да направя едно добро преди да замина...
п.с.ако решиш да отг. моля без клишета...
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
klintan66 написа:....
Имам един облог за 1 бутилка Джеймисън със SaSo ...Скиса и той каза че ще черпи .... ,че Б.Борисов няма да се коалира с ДПС . Казвам ,че и с БСП няма . Приемаш ли ?
С тях си се хванал за Джеймисън.. Аз съм по виното. На бутилка хубаво червено вино - приемам
Важното е турчуляка да имат възможно най-малко места в парламента,за да не участват в управлението,именно за това е важен всеки един глас за която и да е партия само не и за ДПС.
Пропуснал съм само едни избори(кметски) но не бях в България и нямах възможност да гласувам,винаги гласувам, мое право е и го ползвам.Мисля, че всеки човек трябва да го прави не от патриотизъм а за себе си и своите наследници.
Пропуснал съм само едни избори(кметски) но не бях в България и нямах възможност да гласувам,винаги гласувам, мое право е и го ползвам.Мисля, че всеки човек трябва да го прави не от патриотизъм а за себе си и своите наследници.
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio