Полукръгла спалня... Има ли смисъл..?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Фев 2009, 18:54

vesko06 написа:
bum_bum написа:ТВ- то не може да е горе на колоната, трябва да е по- ниско ако не искаш да ти падне очото след един изгледан филм ;)

Е колко по-ниско..? Е, не е най-горе, някъде на 1,90 м от пода е, не може ли така..? :uups:

Архитектите тук да кажат ако има някакви норми, но мисля, че всичко, което е над половин метър над главата, особено като си легнал вече е високо.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i touring '96

Мнение от grayscale » 11 Фев 2009, 18:55

AceMF написа:
grayscale написа:Kолега AceMF, архитект ли си? Ако да, то имаш два грешни варианта. ;)
За автора на темата: вариант Nо2 на AceMF е най-близо до истината. Успех с интериорите :D

Да не се обиждаме на архитект ;) А пък такова нещо като грешен вариант на разпределение няма, както му харесва и му е удобно на човек - така може да си го направи.

Ни най-малко съм искал да обидя някой... Има грешен вариант на обзавждане,а на разпределение да не говорим.. ако нямаше, то сега нямаше всички да псуват колоната дето в случая й се вика пиластър ;)
Ако мислиш, че на някой човек ще му е удобно да прави обороти около леглото за да иде нощеска до кенефа или да лази на четири крака през кревата да си отвори прозореца нямам нищо против. :bchug: ...За това и казах ,че твоя втори вариант е най-харен ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 11 Фев 2009, 19:55

grayscale написа:
AceMF написа:...разпределение...

Ни най-малко съм искал да обидя някой... Има грешен вариант на обзавждане,а на разпределение да не говорим.. ако нямаше, то сега нямаше всички да псуват колоната дето в случая й се вика пиластър ;)
Ако мислиш, че на някой човек ще му е удобно да прави обороти около леглото за да иде нощеска до кенефа или да лази на четири крака през кревата да си отвори прозореца нямам нищо против. :bchug: ...За това и казах ,че твоя втори вариант е най-харен ;)

Извинявам се, наистина неподходящо съм използвал "разпределение" - има грешно такова, да се смята, че съм имал предвид обзавеждане. Предполагам, колега grayscale, че всъщност си професионалист по тия въпроси (архитект, дизайнер и т.н.) и разбирам, че не би сложил никога така спалнята, че да се заобикаля, в проект за продаване. Но в случая става дума за лични предпочитания - може пък колегата да иска да си обикаля, може да иска да прави пируети, за да се провре между гардероба и спалнята, може да не смята за нужно да я прави достъпна от двете страни, може да иска да спи под прозореца или пък с гръб към колоната... Затова има повече от един вариант и то само като идеи, именно за да събере такива идеи е пуснал темата, нека сам си решава. Не съм казал, че тия три възможности са единствените.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 11 Фев 2009, 20:06

веско, вариант номер 2 на колегата с плановете ;)

Другите не са функционални просто, не че са грешни или нещо ...
Полукръг или четвърт кръг спалня ... чаршафи, матрак, рамка?? :roll:
Успех с решението и осъществяването му,
21/02/08...speechless

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 12 Фев 2009, 19:17

Окончателно се отказах от такава спалня..! В другия апартамент ша има такава...! Надявам се :mhihi: Искам специално да благодаря на колегата AceMF за оказанта помощ, и на всички други..! :bowdown: Номер 1 сте...! :D Темата може да се заключва...! :)

Предишна

Назад към Извън Темата