Въпрос за нотариуси и т.н.
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
kOnPuBkA написа:еми Apassionata, когато си права, си права да му се невиди !![]()
Така е собсвеността се доказава чрез талон, не чрез договорДори и познат Нотариус не вярвам да се навие да прехвърли кола с талон на едно име и договор на друго
Май пишеш празни приказки...сигурно не си запозната с мат'ряла...

И последния собственик вързан в кърпа и дошъл направо у нас да пита как да си опраим прехвърлянето...

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
cucko написа:И последния собственик вързан в кърпа и дошъл направо у нас да пита как да си опраим прехвърлянето...
Е добре,защо е идвал при теб ако всичко с договора му е било легитимно?
в смисъл при положение,че има заверен договор за покупко продажба какъв е бил проблема?отива си в кат с него и всичко си е както си му е реда...
- cucko
- старши ентусиаст
-
Не знам бе човек...като ги гледам според мен на са направили договор...просто някак са подлъгани че ние(както пише по талон) трябва да направим договор с последния...абе далаверска работа знам ли..просто човека е споделил че я купил тази кола от някакъв..но как и с какво той не можа да обясни..а аз правя разлика че между този на когото съм я продал по договор и този предпоследния не знам през колко собственика са я въртяли... а и не ме интересува..щото талона е от ония старите и на мен ми е чудко как поне талона не е сменен..нали има нови..т.е. имам чувството че никой от КАТ не ги е спирал за проверка...///MapTo написа:cucko написа:И последния собственик вързан в кърпа и дошъл направо у нас да пита как да си опраим прехвърлянето...
Е добре,защо е идвал при теб ако всичко с договора му е било легитимно?
в смисъл при положение,че има заверен договор за покупко продажба какъв е бил проблема?отива си в кат с него и всичко си е както си му е реда...
важен е покупко-продажбения договор..то ако питаш мен все едно аз да ти дам колата да си я караш с моя талон..просто да направиш едно кръгче..
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Ей, ама една камара щуротии в тая тема. Договорът не бил важен!? Абе, хора, законът уважава само договорът - доказателството, че двете страни са единни по този въпрос. Продавачът е съгласен да предотстъпи собствеността на купувача, който от своя страна е съгласен да я поеме, имайки предвид изискванията на първия. Какви талони, какви тъпотии, кви 5 ле'а? Айде да ми докаже някой, че колата на майка ми е нейна, защото талонът е на нейно име!!! Да, ама грънци, защото договорът за покупко-продажба е на името на баща ми, следователно той е собственика, а майка ми е лицето, което я ползва. Ако някой още се запиня, ще хвана да го сканирам, та да видите, мама му стара!
Защо го обърквате момчето, при положение, че не сте наясно? Нали съм го правил тоя финт вече...или може би като правист съм си пикал на дипломата и не съм го проверил предварително. Номерът става и точка по въпроса. Дори само с договора да я кара и със старите талони - пак няма проблеми. Един приятел си кара ИС-а така от 3 г., спирали са го към 3000 пъти, защото онова реве от Надежда, та се чува чак в Младост, а талонът е на Ахмед некой си и е с кърджалийска регистрация. Къде го видяхте сложния момент не знам!
Защо го обърквате момчето, при положение, че не сте наясно? Нали съм го правил тоя финт вече...или може би като правист съм си пикал на дипломата и не съм го проверил предварително. Номерът става и точка по въпроса. Дори само с договора да я кара и със старите талони - пак няма проблеми. Един приятел си кара ИС-а така от 3 г., спирали са го към 3000 пъти, защото онова реве от Надежда, та се чува чак в Младост, а талонът е на Ахмед некой си и е с кърджалийска регистрация. Къде го видяхте сложния момент не знам!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Apassionata,другата седмица когато цялата одисея приключи ще ти покажа талоните и напиването и извинението ще бъдат от твоя страна
Пък ти после ако искаш се обади на 10 нотариуси,които не помнят първите 2 цифри на егн-то си от старост

Пък ти после ако искаш се обади на 10 нотариуси,които не помнят първите 2 цифри на егн-то си от старост

- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Ем тогава защо питаш кое как а за колегата над тебе незнам каква диплома имаш и къде ще пикаеш ама като ти казвам че е така значи е така.Това че някой нотариус е решил заради някой си да си рискува разрешителното си е негов проблем
закона е един и важи за всички това че вие сте го правили някога и е ставало не значи че е така и по закон
П.С.Аве Марто прехвърляй смело и не се притеснявай щом 5 човека ти казват че нестава и 2-3 че става и то единият от тях го натрапва и ти викаш айде ще стане значи ще стане няма невъзможни неща просто има закони които се спазват и такива каквито не се спазват така че ти си на ход

П.С.Аве Марто прехвърляй смело и не се притеснявай щом 5 човека ти казват че нестава и 2-3 че става и то единият от тях го натрапва и ти викаш айде ще стане значи ще стане няма невъзможни неща просто има закони които се спазват и такива каквито не се спазват така че ти си на ход

- cucko
- старши ентусиаст
-
Pitbull_Germany написа:Ей, ама една камара щуротии в тая тема. Договорът не бил важен!? Абе, хора, законът уважава само договорът - доказателството, че двете страни са единни по този въпрос. Продавачът е съгласен да предотстъпи собствеността на купувача, който от своя страна е съгласен да я поеме, имайки предвид изискванията на първия. Какви талони, какви тъпотии, кви 5 ле'а? Айде да ми докаже някой, че колата на майка ми е нейна, защото талонът е на нейно име!!! Да, ама грънци, защото договорът за покупко-продажба е на името на баща ми, следователно той е собственика, а майка ми е лицето, което я ползва. Ако някой още се запиня, ще хвана да го сканирам, та да видите, мама му стара!
Колега,спокойно...аз не го ли обясних ясно...

Ако нещо не си разбрал питай..(става въпрос за моето мнение)
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2