колко взима на детайл тенекеджия?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Сони ти ме обърка,каво ще рече на колта да не и върви? Аз си мислех ,че има можещи и неможещи маистори.И като се е наакал майстора да си я поправи.sonny написа:Има сервизи и сервизи, има и цени и цени. Много е спорен въпроса, едни коли се получават, други не. Може сервиза да е тачен и да е добър и просто дадена кола да не и върви да стане, може сервиза да е оплют и да стават коли като хората. Всичко е въпрос и на време и на отношение.
обичам BMW
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
150лв. на детайл ако е калник или средно голяма броня.А преден капак дет се пръска най трудно от цялата кола и може да глътне до 400гр.боя....под 250лв.си е жив компромис...
Става въпрос за камера,щот базата има как да пръснеш в гараж,но лака така привлича прашинките,че си еее.....ло макята.
Става въпрос за камера,щот базата има как да пръснеш в гараж,но лака така привлича прашинките,че си еее.....ло макята.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
zlobicar написа:Сони ти ме обърка,каво ще рече на колта да не и върви? Аз си мислех ,че има можещи и неможещи маистори.И като се е наакал майстора да си я поправи.sonny написа:Има сервизи и сервизи, има и цени и цени. Много е спорен въпроса, едни коли се получават, други не. Може сервиза да е тачен и да е добър и просто дадена кола да не и върви да стане, може сервиза да е оплют и да стават коли като хората. Всичко е въпрос и на време и на отношение.
Абе на мойта явно нещо не й върви, може да е прав Сонито, аз ли съм кърка, що ли... много ли й треперя...да ходя свещ ли да й паля, не знам вече...Не е истина направо, днеска отивам в Армеец да занеса там Гаранцонната карта от Кобра, че съм сложила ново стъкло и весела и щастлива си тръгвам и .... на втория светофар... свети зелено, некви пишлемета с Алфа ме изпревариха преди това карайки доста бясно и пред мене на зелено такива спирачки набиха, и аз скачайййна спирачката, викам ей ся я треснах пак отпред, спрях на косъм, но в тоя момент отзад - тряяясссс...в момента, в които си го помислих, тоя отдзад може и да не може да спре... и сега със смачкана задна броня... Слезнах бясна, ама често ви казвам, толскова бясна никога не съм била...направо щях да ги бия и двамата, викам, абе еййй, сега идвам от Армеец, кво да обръщам и да завеждам нова щета лиии?

Apassionata написа:zlobicar написа:Сони ти ме обърка,каво ще рече на колта да не и върви? Аз си мислех ,че има можещи и неможещи маистори.И като се е наакал майстора да си я поправи.sonny написа:Има сервизи и сервизи, има и цени и цени. Много е спорен въпроса, едни коли се получават, други не. Може сервиза да е тачен и да е добър и просто дадена кола да не и върви да стане, може сервиза да е оплют и да стават коли като хората. Всичко е въпрос и на време и на отношение.
Абе на мойта явно нещо не й върви, може да е прав Сонито, аз ли съм кърка, що ли... много ли й треперя...да ходя свещ ли да й паля, не знам вече...Не е истина направо, днеска отивам в Армеец да занеса там Гаранцонната карта от Кобра, че съм сложила ново стъкло и весела и щастлива си тръгвам и .... на втория светофар... свети зелено, некви пишлемета с Алфа ме изпревариха преди това карайки доста бясно и пред мене на зелено такива спирачки набиха, и аз скачайййна спирачката, викам ей ся я треснах пак отпред, спрях на косъм, но в тоя момент отзад - тряяясссс...в момента, в които си го помислих, тоя отдзад може и да не може да спре... и сега със смачкана задна броня... Слезнах бясна, ама често ви казвам, толскова бясна никога не съм била...направо щях да ги бия и двамата, викам, абе еййй, сега идвам от Армеец, кво да обръщам и да завеждам нова щета лиии?Оня дришльо отпред кат видя че му няма нищо запали и отпраши, викам кво стана бе, що така на зелено, и той мълчи... не знам, явно е бил с много голяма скорост и изведъж тоя пред него много близо се е озовал, не знам... и аз вече... тотално перде, викам , аре, махам се и аз, никъв Кат, ше го завеждаме за удар на паркинг, ако мине, някой ден... Застрахователите ше вдигнат ръце от мене накрая
![]()
![]()
И до ся обикалах по магазините, малко шопинг терапия, че не е истина направо...
Няма да се плашиш кака!Има и по големи каръци от тебе!
Е аз например нали помниш оная тема с корсичката дето си я бях купил за 2 часа и после един така спря в мене,че и в надин не я искаха!

А относно това,че има коли на който не им върви си е напълно вярно.
Аз 4 такива съм имал!

- speedfreak__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си бмв
- Мечтае да кара: на празен резервоар
Извинявам се за офф топика но от давна се чудя колко ли ще вземе бояджия за цялата кола е30 ? долу горе някакви цени можете ли да кажите? 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3