Тока скачал с 300%
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
aygofan написа:plradev написа:Предполагам всички потребители от южна България сега със свити сърца се опитват а се домогнат до всякъква информация по въпроса,а....
Да бе,....пука му на некои....това ако се беше случило в Гърция - вече да са ВЪНКА с факлите....
Колега вервай ми ,ако темата имаше по-сериозен и уклон това увеличение беше факт,а то не е .... щеше да ми пука....

plradev написа:aygofan написа:plradev написа:Предполагам всички потребители от южна България сега със свити сърца се опитват а се домогнат до всякъква информация по въпроса,а....
Да бе,....пука му на некои....това ако се беше случило в Гърция - вече да са ВЪНКА с факлите....
Колега вервай ми ,ако темата имаше по-сериозен и уклон това увеличение беше факт,а то не е .... щеше да ми пука.....А в цитираният от теб мой пост има съвсем лека ирония...в иначе сериозните думи
.Та остви ти да не им запука на хората....
Кога за последно имаше бунтове, палежи, блокирани пътища в България след УВЕЛИЧАВАНЕ на цените на некоя необходимост - ток, вода, хляб.....нещо си....Абе не се сещам аз...

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
aygofan написа:........
Ае да не правиме и тази тема като много други ,за нещо хипотетично ,което не се е случило...Поне аз се позабавлявах с 2 весели постинга и приключих тук...

- Azrail
- UFO Pilot
-
Дезинформация няма да се толерира... Утре ще "чуете", че кравите вече ще дават водка, вместо мляко, чудя се колко теми ли ще пуснете тогава...
Хайде малко по-сериозно, преди модераторският екип да е станал сериозен.
Хайде малко по-сериозно, преди модераторският екип да е станал сериозен.
MORE BEER!
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3