Тока скачал с 300%

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 16 Фев 2009, 23:12

aygofan написа:
plradev написа:Предполагам всички потребители от южна България сега със свити сърца се опитват а се домогнат до всякъква информация по въпроса,а....

Да бе,....пука му на некои....това ако се беше случило в Гърция - вече да са ВЪНКА с факлите.... :roll:

Колега вервай ми ,ако темата имаше по-сериозен и уклон това увеличение беше факт,а то не е .... щеше да ми пука.... :winky:.А в цитираният от теб мой пост има съвсем лека ирония...в иначе сериозните думи ;) .Та остви ти да не им запука на хората....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 16 Фев 2009, 23:16

plradev написа:
aygofan написа:
plradev написа:Предполагам всички потребители от южна България сега със свити сърца се опитват а се домогнат до всякъква информация по въпроса,а....

Да бе,....пука му на некои....това ако се беше случило в Гърция - вече да са ВЪНКА с факлите.... :roll:

Колега вервай ми ,ако темата имаше по-сериозен и уклон това увеличение беше факт,а то не е .... щеше да ми пука.... :winky:.А в цитираният от теб мой пост има съвсем лека ирония...в иначе сериозните думи ;) .Та остви ти да не им запука на хората....

Кога за последно имаше бунтове, палежи, блокирани пътища в България след УВЕЛИЧАВАНЕ на цените на некоя необходимост - ток, вода, хляб.....нещо си....Абе не се сещам аз... :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 16 Фев 2009, 23:22

aygofan написа:........

Ае да не правиме и тази тема като много други ,за нещо хипотетично ,което не се е случило...Поне аз се позабавлявах с 2 весели постинга и приключих тук... ;)
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 17 Фев 2009, 0:03

Дезинформация няма да се толерира... Утре ще "чуете", че кравите вече ще дават водка, вместо мляко, чудя се колко теми ли ще пуснете тогава...
Хайде малко по-сериозно, преди модераторският екип да е станал сериозен.
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата