Най-скъпите имоти в света
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
тц, тц завидя му на човека...на акулите
Тая Швейцария я сънувам вече... Толкова красота на снимки, пък си представям на живо какво е... Обмислям съвсем скоро да спра да си го представям ами да го разбера! Обаче не бих живяла там... то от толкова красота човек забравя каква е реалността
Никакви имения за никакви милиони не могат да се равнят на една красива гледка споделена с любим човек, пък дори и за кратко : )))))

Тая Швейцария я сънувам вече... Толкова красота на снимки, пък си представям на живо какво е... Обмислям съвсем скоро да спра да си го представям ами да го разбера! Обаче не бих живяла там... то от толкова красота човек забравя каква е реалността

Никакви имения за никакви милиони не могат да се равнят на една красива гледка споделена с любим човек, пък дори и за кратко : )))))
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
А няма ли вариант за къща с басейн, близка ски писта и Алпина Б6 (казуса с жената вече е ясен при мен) в някоя държава в която все още има робство...
Един приятел ми разказва за ЮАР от преди доста години...вика слизаш на летището и един негър търчи да ти вземе куфарите...не щото си му платил или ще му платиш за това...ми просто щото си бял...
Единствената разлика, която открих между швейцарските и унгарските крави, беше че първите изглеждаха някак по-щастливи

Един приятел ми разказва за ЮАР от преди доста години...вика слизаш на летището и един негър търчи да ти вземе куфарите...не щото си му платил или ще му платиш за това...ми просто щото си бял...
nOkPuBkA написа:Тая Швейцария я сънувам вече... Толкова красота на снимки, пък си представям на живо какво е...
Единствената разлика, която открих между швейцарските и унгарските крави, беше че първите изглеждаха някак по-щастливи

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
и мое те гръмнат за добро утро ,или за GSM апаратsomeone написа:Един приятел ми разказва за ЮАР от преди доста години...вика слизаш на летището и един негър търчи да ти вземе куфарите...не щото си му платил или ще му платиш за това...ми просто щото си бял..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Bogat-Beden написа:и мое те гръмнат за добро утро ,или за GSM апарат
Това е сега, бе!

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Ами колеги сега като паднаха визите за там предполагам спокоино ще можем да се заселваме и поработваме в тази сгодна държавица Швейцария. Много скоро ще се разчуе за възможностите за работа и там. 

- Azrail
- UFO Pilot
-
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2