Нови "15 радара ще снимат за секунда" пише 24 Часа
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Имайте впредвид, че имат вече лаптопи с по две камери, една на предното и една на задното стъкло на патрулката. Седят си и си спинкат край пътя, а нии се радваме, че мързелуват и со 200, а после честитка. Положението е сложно в момента. Кярат тия де карат коли на инвалиди или ако карат коли де не са на тяхно име и са минали поне през две ръце, та да не се знае у кой е колата. Останалите или гърмят, или да живее корупцията.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
asasin18 написа:добре де а ако колата е на фирма какво правиме с тия честитки
Явно нищо,аз на орлов мост 2-3 пъти минавам на червено с камиона и нищо.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
(bubsa) написа:asasin18 написа:добре де а ако колата е на фирма какво правиме с тия честитки

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Wolfen написа:(bubsa) написа:asasin18 написа:добре де а ако колата е на фирма какво правиме с тия честитки
Браво колега! А сега, ако обичаш, погледни отново това клипче: http://vbox7.com/play:f91a58e6 и искрено се надявам поне да се замислиш дали минаването на червено е добра идея ... Господ да ни пази от такива шофьори ...
Колега мога да те уверя че не съм минавал от келешлък на червено,ами поради простата причина че карам 50 тонен камион почти без спирачки(на Ивеко си им е дефект това)
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
(bubsa) написа:Wolfen написа:(bubsa) написа:asasin18 написа:добре де а ако колата е на фирма какво правиме с тия честитки
Браво колега! А сега, ако обичаш, погледни отново това клипче: http://vbox7.com/play:f91a58e6 и искрено се надявам поне да се замислиш дали минаването на червено е добра идея ... Господ да ни пази от такива шофьори ...
Колега мога да те уверя че не съм минавал от келешлък на червено,ами поради простата причина че карам 50 тонен камион почти без спирачки(на Ивеко си им е дефект това)
Добре де, а ако ти се наложи, недай си Боже, да спреш внезапно и поради липсата на спирачки стане най-лошото... какво правим тогава?

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Божа работа,на мене ми се е случвало само през ноща да си позволя таково нещо,иначе си правиш сметка по от далече,но тогава юрклиите те освиркват и постоянно има напрегнати ситуации.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
(bubsa) написа:asasin18 написа:добре де а ако колата е на фирма какво правиме с тия честитки
Е, честитката отива на адреса на фирмата, а фирмата си има Управител/и и те тряя да решават кой е бил шофьора...
А за минаването на червено... едни ден изгледах сумати клипове от камери в София и минимум 80% от катастрофите бяха в следствие на минаване на червено... Това е едно от най-опасните неща на пътя...
Колега, оправи си там спирачките щото... ще утрепаш някой

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Wolfen написа:(bubsa) написа:Wolfen написа:(bubsa) написа:asasin18 написа:добре де а ако колата е на фирма какво правиме с тия честитки
Добре де, а ако ти се наложи, недай си Боже, да спреш внезапно и поради липсата на спирачки стане най-лошото... какво правим тогава?
И полицаите така казват когато ни спрат, а резултата е в "неподкупните камери". Само плашат гаргите с тези камери. На всеки е ясно, че само за няколко месеца почти няма да останат легитимни по документи шофьори, а онези с еднаквите цифрички на регистрационния номер, които не ги лови закон и съд, ще си карат както и преди. Лично съм виждал много пъти катаджия с радар как излиза да спре бяснодвижещата се мутренска лимузина и само като види номера си "подвива опашката" и псувайки наум /съдя по изражението на лицето/, пак се връща на скришното местенце в засада. Прехвалените "камерки" ще я свършат същата работа. Никой не е в състояние да ме убеди, че в многострадална България, "избирателната способност и двойния аршин" на катаджията, няма да се прехвърли на камерите. Могат да заснемат всичко, но наказанието е за някои.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2