За любовта и ако тя си отиде дали е била истинска ?
Модератор: Общи модератори
Аз лично не мога да си представя да живея без да съм влюбена...Незнам как протича живота на такъв човек...храни се, спи, ходи на работа...и какво?Никакви емоции в нищо ли не влагаш? За никого...няма заради кого да се усмихваш, няма за кого да се учиш да си по-добра, няма кой да те радва.....Не си го преставям... 

sladkotobeb4e написа:Според мен любовта не съществува и затова винаги повтарям тези думи:
Не казвай обичам те, като не е така ,нека бъдем реалисти.
В този живот никой никого не обича.
няма да може да те убедим, защото опита учи, преживяното променя човека и мирогледа му.
Един въпрос:
Ако имаш деца чувствата към тях какво са?
Ако се грижиш за близък болен човек чувството, което изпитваш към него какво е?
Но, както е казаъл един мъдрец:
Истинските неща се виждат само със сръцето!
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Apassionata написа:Има си причини, когато младо момиче мисли така... Може би няма или не вижда любов около себе си, в най-близкото си обкръжение, родители, приятели, приятелки... може би мисли, че твърде много неща в отношенията са "материални", така звучаща... не изглежда и да е разочарована, да е преживяла някаква драма, вследствие на която да не вярва вече в Любовта...Има време, ще я срещне, но стакава нагласа...Каменно сърце... Жалко за момчетата, която ще се влюбват в нея...
И най-лошото е ,че винаги го отнася някой невинен след това. Винаги тъй се случва,че разочарованите момичета го връщат на следващите момчета, а разочарованите момчета -на следващите момичета ,с които ходят... И най-кофтито е ,че никога не можеш да го върнеш на този който те е наранил и се е подиграл с теб ..Винаги го отнася някой който те обгражда с внимание ..... Ето защо наистина не трябва да правиш всичко за някой ,просто защото не го заслужава който и да е той ....Един ден хубавата приказка свършва-той или тя си тръгва от теб оставяйки те объркан , неразбиращ с разбито сърце и пропиляни чувства .....
sineok_pi4_ написа:И най-лошото е ,че винаги го отнася някой невинен след това. Винаги тъй се случва,че разочарованите момичета го връщат на следващите момчета, а разочарованите момчета -на следващите момичета ,с които ходят... И най-кофтито е ,че никога не можеш да го върнеш на този който те е наранил и се е подиграл с теб ..Винаги го отнася някой който те обгражда с внимание ..... Ето защо наистина не трябва да правиш всичко за някой ,просто защото не го заслужава който и да е той ....Един ден хубавата приказка свършва-той или тя си тръгва от теб оставяйки те объркан , неразбиращ с разбито сърце и пропиляни чувства .....
М...не съм много съгласна

Не трябва да мислиш, че грешиш като даваш....нали това теб те е правело щастлив в този момент....И ако постоянно си мислиш, че един ден хубавата приказка свършва и ще свърши, означава че ти вече си я прекратил....Като знаеш, че ще умреш един ден, защо живееш...защо ти се кара хубава кола...нали знаеш, че един ден ще я изгубиш...не трябва така да мислите

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Мишел написа:Аз лично не мога да си представя да живея без да съм влюбена...
Е, чак пък... Любовта не се среща чак на всеки ъгъл, че като приключи една да можеш веднага да започнеш следващата. Обикновено на човек му се налага от време на време да живее и без нея, даже бих казал, че е важно да може да го прави.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Feanor написа:Мишел написа:Аз лично не мога да си представя да живея без да съм влюбена...
Е, чак пък... Любовта не се среща чак на всеки ъгъл, че като приключи една да можеш веднага да започнеш следващата. Обикновено на човек му се налага от време на време да живее и без нея, даже бих казал, че е важно да може да го прави.
Хора различни....

Но то е така, защото никога не съм я отричала. А дали има нужда от почивка, човек решава според собствените си емоции и нужди...аз сама не бих могла да бъда. И не искам.
А и е хубаво, когато успяваш да я намериш в почти всяко нещо около себе си...тя е около нас.... само със затворени очи и сърце няма как да не я видиш...

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
LuBo1 написа:Любовта са я измислили Комунистите , защото са нямали пари!
::) Спомням си колега преди като бях малък и момичетата ми даваха да попълвам лексикончета и тогава следната фраза се беше превърнала в лайт мотиви: ''бедни но горди, гладни но влюбени ''
Иначе благодаря на всички колеги и колежки които взеха отношение по темата . Желая Ви лек и успешен ден ...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
LuBo1 написа:Любовта са я измислили Комунистите , защото са нямали пари!
ти утрепа рибара, раците, а жабите се издавиха

- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
любовта е чувството , което чувстваш , когато си почувствал , че чувстваш чувството , което никога до сега не си чувствал.
много трудно се пише

много трудно се пише

Последна промяна yulian4o на 24 Фев 2009, 23:34, променена общо 1 път
BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
ОФФ:
Виждаме нагледно, че е трудно!
yulian4o написа:лобовта е чувството , което чувстваш , когато си почувствал , че чувстваш чувството , което никога до сега не си чувствал.
много трудно се пише![]()
Виждаме нагледно, че е трудно!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
yulian4o написа:лобовта е чувството , което чувстваш , когато си почувствал , че чувстваш чувството , което никога до сега не си чувствал.
Колега,не ми казвай,че си въвел думата любов в търсачката и случайно изрови тая тема..

- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
plradev написа:yulian4o написа:лобовта е чувството , което чувстваш , когато си почувствал , че чувстваш чувството , което никога до сега не си чувствал.
Колега,не ми казвай,че си въвел думата любов в търсачката и случайно изрови тая тема..
просто си нямам работа и ръся мозък
BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata