ключ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 25 Фев 2009, 11:32

MOGY написа:
liort написа:Апропо ама с 50км. няма как да отсечеш стълб, особенно желязобетонни. Така , че не ми излизаи с тези статистики.

Щом казваш!Един приятел причини същото на един стълб и не беше с повече от 50 само че с е36!Даже я запалихме и я преместихме на ход.После я покри и даже си не търси каското,не вика Кат щото го беше страх че ще го карат да плаща стълба.

тези неща ги поема гражданската попринцип... мантинели стълбове телефонни кабинки светофари и т.н. всичко това се плаща на общините от задължителната гражданска отговорност...

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 25 Фев 2009, 11:56

igra4a-c2560xm написа:тва е абсолютна подигравка влади фани се стегни малко че те знаем що за дрифтар си и ти -е когато имаш МЕТАН :mhihi: :mhihi: :mhihi:

не съм се подигравал бе ,качих снимката за да скиват как НЕ СЕ ДРИФТИ ;) а и много е лесно с тая лека е30 да се въртиш на едно место+ тва вия с Васил дрифтите от много време....., аз тая година сефтосах,или върта по завойте като се прибирам от бачкане.....всичко е въпрос на практика и свободно време ;)

А и това не е подигравка с Пухи,по скоро е за назидание..... ако ти беше там е30 ската на местото на стълба и я беше шибнал,или пък някой минаващ човек да удари ,пак ли щеше да е подигравка според теб....знаеш колко много БМВ та има при нас и всеки се мисли за невероятния дрифтър.....

а и ти братле ше те призная за дрифтър ако покажеш умения на събора на bmwpower-bg а не са селския площад :D

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 25 Фев 2009, 12:02

кво назидание бе колега... на сняг с летни гуми шанса е 50 на 50 който и професионален дрифтър да се качи... много гнусна постъпка от твоя страна да пуснеш такава подигравателна тема :idea:

Аватар

Мнение от vladuicho » 25 Фев 2009, 12:11

Ogi написа:кво назидание бе колега... на сняг с летни гуми шанса е 50 на 50 който и професионален дрифтър да се качи... много гнусна постъпка от твоя страна да пуснеш такава подигравателна тема :idea:

ма кво ме боли х** че е летни гуми бе,аз ли да му купя бе.....а и 15 пъти казах че не е подигравателна темата колега малоумен ли си и на такъв се правиш....

просто секи тук се прави на лудия дрифтър,и показах последствията,нищо повече.....

:idea: ясно ли е или да обеснявам още

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 30 ки до гроб
Мечтае да кара: на метан

Мнение от igra4a-c2560xm » 25 Фев 2009, 14:14

заповядаи на 7-8 на калояново ако желаеш да видиш нещо повече от дрифтаските ми умения а по пренцип за селските тренировки можеш да се загледаш на пребиране от работа пред черквата че снощи маи се поулях с тренировките и останаха там 4 броя земни на 2 месеца ама се пак нали зимата мина :mhihi:

Аватар

Мнение от vladuicho » 25 Фев 2009, 15:03

е то от тебе и Васил сняг не остана на площада :D

някои да бие ключ на темата,че го обърнахме на чат тука :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата