ключ
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
MOGY написа:liort написа:Апропо ама с 50км. няма как да отсечеш стълб, особенно желязобетонни. Така , че не ми излизаи с тези статистики.
Щом казваш!Един приятел причини същото на един стълб и не беше с повече от 50 само че с е36!Даже я запалихме и я преместихме на ход.После я покри и даже си не търси каското,не вика Кат щото го беше страх че ще го карат да плаща стълба.
тези неща ги поема гражданската попринцип... мантинели стълбове телефонни кабинки светофари и т.н. всичко това се плаща на общините от задължителната гражданска отговорност...
igra4a-c2560xm написа:тва е абсолютна подигравка влади фани се стегни малко че те знаем що за дрифтар си и ти -е когато имаш МЕТАН![]()
![]()
не съм се подигравал бе ,качих снимката за да скиват как НЕ СЕ ДРИФТИ

А и това не е подигравка с Пухи,по скоро е за назидание..... ако ти беше там е30 ската на местото на стълба и я беше шибнал,или пък някой минаващ човек да удари ,пак ли щеше да е подигравка според теб....знаеш колко много БМВ та има при нас и всеки се мисли за невероятния дрифтър.....
а и ти братле ше те призная за дрифтър ако покажеш умения на събора на bmwpower-bg а не са селския площад

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
кво назидание бе колега... на сняг с летни гуми шанса е 50 на 50 който и професионален дрифтър да се качи... много гнусна постъпка от твоя страна да пуснеш такава подигравателна тема 

Ogi написа:кво назидание бе колега... на сняг с летни гуми шанса е 50 на 50 който и професионален дрифтър да се качи... много гнусна постъпка от твоя страна да пуснеш такава подигравателна тема
ма кво ме боли х** че е летни гуми бе,аз ли да му купя бе.....а и 15 пъти казах че не е подигравателна темата колега малоумен ли си и на такъв се правиш....
просто секи тук се прави на лудия дрифтър,и показах последствията,нищо повече.....

- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
заповядаи на 7-8 на калояново ако желаеш да видиш нещо повече от дрифтаските ми умения а по пренцип за селските тренировки можеш да се загледаш на пребиране от работа пред черквата че снощи маи се поулях с тренировките и останаха там 4 броя земни на 2 месеца ама се пак нали зимата мина 

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3