еий омрьзна ми от кретени бе набсякаде какьв е народа ни
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Ох, майко, аз като чуя за такси и ...
Много ги мразя! Какви случки съм имала, не е истина !!!
Слизала съм от колата след 300 метра, щото вътре не се издържа комбинацията от некъпан пергиш и снощния чесън, или сутрин, бързам за работа, качвам се и тоя точно тогава решава да пали цигара, нема да пита, може ли, ще ви пречи ли, или поне да отвори прозореца още малко.
Един пък така нервно и рисково кара през целия път, че като спряхме накрая, му дадох два пъти повече от сметката и викам, виж, късно е, хвани се прибери и пийни едно да се поуспокоиш малко, не знам къв ти е проблема, ма ше утрепаш някой с това каране, и тоя очи палачинки...
Пък един младеж, хванах го в преките на Витошка... не знаеше къде е Сити Центъра, викам Черни връх, Арсеналски, хотел Хемус... Тц
Тряяше да му казвам тука наляво, тука надясно... И стигаме и ся, понякога съм толератна към новодошлите в София, все пак града е голям, в началото сигурно не е лесно, ама все пак на Такси да се качиш, поне основните булеварди и Центъра трабва да знаеш... и викам: Ето това голямото, лъскавото е Сити Център София. За сведения на новодошлите прованси, има и Кино вътре. Отука нагоре - към Хладилника, спокич, Хладилник Мраз там няма да видиш, от тука надясно - басейна Спартак, ма тоя е с таван, а пък другото нагоре... айде ходи провери кво има там... Накрая ми стана някво тъпо, щото много го спекох момчето и извадих и му подарих една мъничка карта на София. Нали с имоти се занимавам и все имам в мене...
Един пък, отдавна беше, то си пишело тарифата, аз гледам обикновено, ма тогава нещо съм пропуснала и стигаме до нас, късно, тъмно, аз не гледам апарата / още съм в Матрицата/ и "какво дължа" и оня "25 лева", и аз, хахахха, я пак, братле, ти нещо бъзикаш ли се... И той - ми воза на 1.80... Викам, на ти 10 лева и ги мятам на предната седалка: и ходи вози некой друг и на 5 лева ако искаш. И слизам... Много смело, ма на три водки морето до колене и таксист убивам! Е тоя дребничък ми се е сторил явно... Е, имах готовност да излезе от колата, ма явно съм всявала респект и си тръгна по живо по здраво... А най-гадно е, качваш се, имаш си някви мисли и проблеми и онзи започва да ти дудне някви неща, дет изобщо не те интересуват. Е, да ако два часа е висял на колонката, скука, тряя се поразговори сега...Била съм и малко груба в такива случаи. Един приятел ми разказва за такситата в Лондон, и да се пробваш да го заговориш, нищо, пълно мълчание от страна на шофьора...
Аууу, сега се сетих за най-фрапиращия ми случаи...сигурно е било преди повече от 10 години, пътувам около 12 към едно селце малко извън София, това е първия и последния път, в който се качих отпред, не знам защо... и по пътя, тъмно, няма лампи, някви поля наоколо и тоя няква ръка ми пусна
Лелеее, некъв смачкан кльощав дъртофелник, побеснях и бааммм ръчната... и слизам и първото паве в ръка и викам, ей ся ти праснах джама... и тай... мрън, мрън... видя, че съм много луда и няма да му се отвори парашута и вика, айде качвай се, викам, ти луд ли си бе, обръщай и пали таратайката към София... И той - ми тряя ми дадеш не знам колко каза, не помна... викам, още ли искаш да се прибираш без предно стъкло, заминавай бързо, че....и си тръгнах пеша... абе в тоя момен бая страх брах, викам дали ще ме пребие тоя, ако слезне, или...ама смела...сигурно щях да го убия ако ме беше подгонил... толкова адреналин имах... и никва кола не мина... Оня обърна и си тръгна, а аз пеша километър-два...е, тогава не ходех с токчета, хихихих
Скоро от офиса си поръчах по телефона, 45 минути - "няма кола, няма кола"... и накрая вече бясна излизам, и ...спрях кола от същата компания...абе...
Хехех, миналата седмица пък като си оставих колата в Кобра и си поръчвам от улицата / операторката ме повбеси малко, щото вика в кой квартал сте, викам, не знам кво се води, но съм на "Тодор Александров", блок 75... обяснявам първата пряка в посока Цантър, ТЦ, не, не може, тряя квартал, викам аз ли тряя да имам карта или вие.../, е, намери ме драйвъра и се заговорихме... човека излезна ФЕН, само BMW-та карал / не е във форума, ма след рекламата може и да се е регнал/, та той сега имал Е92!!! Брат му работел в сервиз на BMW в Германия и почти на половин цена имали право да ги вземат... мдаа, това беше готино пътуване, доста добре обсъдихме марката / остана учуден де, хихихи, кат му казах за екстри дет тряя да има, ама не ги е разучил още.../не мисля, че ме баламосваше с цел да ме впечатли, щото... абе разбрах...
С две думи да приключа, че стана егаси поста, откакто карам съм супер щастлива, че вече почти си нямам работа с това "племе" / да ме извинят ако има колеги таксисти/. Не мога да отрека, че е имало и нормални комфортни пътувания, с нормални хора, но на фона на всичките ми случки
, а аз преди да седна в Пантерката... сигурно съм платила поне три такива на жълтурките...
да са живи и здрави и дано си нямам случки с тях, вече като шофьор, на пътя, щото някои карат безобразно...

Един пък така нервно и рисково кара през целия път, че като спряхме накрая, му дадох два пъти повече от сметката и викам, виж, късно е, хвани се прибери и пийни едно да се поуспокоиш малко, не знам къв ти е проблема, ма ше утрепаш някой с това каране, и тоя очи палачинки...
Пък един младеж, хванах го в преките на Витошка... не знаеше къде е Сити Центъра, викам Черни връх, Арсеналски, хотел Хемус... Тц

Един пък, отдавна беше, то си пишело тарифата, аз гледам обикновено, ма тогава нещо съм пропуснала и стигаме до нас, късно, тъмно, аз не гледам апарата / още съм в Матрицата/ и "какво дължа" и оня "25 лева", и аз, хахахха, я пак, братле, ти нещо бъзикаш ли се... И той - ми воза на 1.80... Викам, на ти 10 лева и ги мятам на предната седалка: и ходи вози некой друг и на 5 лева ако искаш. И слизам... Много смело, ма на три водки морето до колене и таксист убивам! Е тоя дребничък ми се е сторил явно... Е, имах готовност да излезе от колата, ма явно съм всявала респект и си тръгна по живо по здраво... А най-гадно е, качваш се, имаш си някви мисли и проблеми и онзи започва да ти дудне някви неща, дет изобщо не те интересуват. Е, да ако два часа е висял на колонката, скука, тряя се поразговори сега...Била съм и малко груба в такива случаи. Един приятел ми разказва за такситата в Лондон, и да се пробваш да го заговориш, нищо, пълно мълчание от страна на шофьора...
Аууу, сега се сетих за най-фрапиращия ми случаи...сигурно е било преди повече от 10 години, пътувам около 12 към едно селце малко извън София, това е първия и последния път, в който се качих отпред, не знам защо... и по пътя, тъмно, няма лампи, някви поля наоколо и тоя няква ръка ми пусна

Скоро от офиса си поръчах по телефона, 45 минути - "няма кола, няма кола"... и накрая вече бясна излизам, и ...спрях кола от същата компания...абе...
Хехех, миналата седмица пък като си оставих колата в Кобра и си поръчвам от улицата / операторката ме повбеси малко, щото вика в кой квартал сте, викам, не знам кво се води, но съм на "Тодор Александров", блок 75... обяснявам първата пряка в посока Цантър, ТЦ, не, не може, тряя квартал, викам аз ли тряя да имам карта или вие.../, е, намери ме драйвъра и се заговорихме... човека излезна ФЕН, само BMW-та карал / не е във форума, ма след рекламата може и да се е регнал/, та той сега имал Е92!!! Брат му работел в сервиз на BMW в Германия и почти на половин цена имали право да ги вземат... мдаа, това беше готино пътуване, доста добре обсъдихме марката / остана учуден де, хихихи, кат му казах за екстри дет тряя да има, ама не ги е разучил още.../не мисля, че ме баламосваше с цел да ме впечатли, щото... абе разбрах...
С две думи да приключа, че стана егаси поста, откакто карам съм супер щастлива, че вече почти си нямам работа с това "племе" / да ме извинят ако има колеги таксисти/. Не мога да отрека, че е имало и нормални комфортни пътувания, с нормални хора, но на фона на всичките ми случки

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Клиентът е цар...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Apassionata написа:дано си нямам случки с тях, вече като шофьор, на пътя, щото някои карат безобразно...
Един приятел такава случка има с такива, че на оня още му се търкалят частите на орлов мост.
На всичкото отгоре бакшиша разправя: "Аз минах на зелено, сигурен съм. Кълна се!!!"
20-30мин по-късно КАТ го уведоми на какъв точно сигнал е минал: "Тука има 32 камери - вика полицая - от кой ъгъл точно искаш да видиш, че си минал на червено..."
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
aygofan написа:Bogat-Beden написа:Клиентът е цар...
В България ли? Да бе да!![]()
![]()
Мдам...в България се броят на пръсти местата, където клиентът не се третира като досаден навлек, че и с претенции на всичко отгоре

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Вчера за пръв път се качих в такси с кожен салон,изчистено,без ароматизатор без нищо,сякаш ново,нищо,че беше някакво daewoo.А шофьора си беше 6+
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
...иначе бакшелите с претенции,на протести,дърват се,ама то като са им отпуснали края от ДАИ и така нататък кво да очакваме?!Пълен фарс,както пътищата ни,парламента,КАТ и всичко останало....
Те жълтурковците са най-голямата сган,нямат образование,амбиции и кфо?!...ми че станем бакшел,че си пием,че си карам,пара че изкарвам....терикатска работа....
За болшинството от таксиджии,само гадости мога да кажа,че и не малко си го отнесоха вече...

Те жълтурковците са най-голямата сган,нямат образование,амбиции и кфо?!...ми че станем бакшел,че си пием,че си карам,пара че изкарвам....терикатска работа....
За болшинството от таксиджии,само гадости мога да кажа,че и не малко си го отнесоха вече...

от свинята лебед не става...
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3