5-та или 7-ма серия ще ми препоръчате, тъй като съм лаик!
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- momo81
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 '04
- Детайли за колата: 320i/170hp
bmw_7 написа:Ох, прочетох, препрочетох, ама май нещата отиват към Е 34 - 520, задължително бензин. ...
Здравей колега,
мое мнение е , че с доходите които си описал имайки предвид че имаш семейство и деца, по-удачният вариант ще бъде да се оглеждаш за E34 - в подраздела Е34/Е32 можеш да научиш много за колата и ако я изберешвнимателно с човек който разбира мисля че може да се попадне на читав екземпляр. Така че според мен това е твоята кола без да те ангажирам с мнението си. Каквато и да избереш, УСПЕХ ти желая!
- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: СУВ
- Мечтае да кара: Мечтите се менят постоянно
momo81 написа:bmw_7 написа:Ох, прочетох, препрочетох, ама май нещата отиват към Е 34 - 520, задължително бензин. ...
Здравей колега,
мое мнение е , че с доходите които си описал имайки предвид че имаш семейство и деца, по-удачният вариант ще бъде да се оглеждаш за E34 - в подраздела Е34/Е32 можеш да научиш много за колата и ако я изберешвнимателно с човек който разбира мисля че може да се попадне на читав екземпляр. Така че според мен това е твоята кола без да те ангажирам с мнението си. Каквато и да избереш, УСПЕХ ти желая!
Ами аз в интерес на истината точно там съм се насочил, даже и тема съм задал "Съмнителна ли е тази работа или е възможна".
Благодаря за пожеланието

- Azrail
- UFO Pilot
-
Хайде да опитаме пак, с малко по-добър тон и с оглед на първото мнение, какво ще кажете...
MORE BEER!
май за е38 проблема не е в парите за покупка а подръжката и горивото. Цените им ще падат още аз гледам за по 5-6 000 се продават във форума без регистрация с десен волан. Иначе са уникални автомобили все пак 7-ма серия си е седма серия, но да окачването е най-слабата част на тези автомобили са дали са им слаби или просто наще пътища са не за коли за за верижна техника е друг въпрос. Вече за дизел-а аз бих се замислял само за комън рейл там вече е истината. ТДС-ите са на прекалено много километри и години а подръжката им не е изобщо евтина. Аз си зех е32-ка и подръжката изобщо не е стряскаща, даже нещо съм се увлекъл и съм се заринал с части от които даже нямам нужда
Но то се знае докато съм жив Е32 ще е колата за мен 

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Която и от двата модела си вземеш няма да сажеляваш, а дали ще се чупи или нема не се знае зависи как е подържана но у форума може да се намери от кокошка млеко 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
AcOrP написа:...Но то се знае докато съм жив Е32 ще е колата за мен
и ти ли си се врекъл на твоята бре

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2