Крушки PHILIPS Rally 100W
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
Крушки PHILIPS Rally 100W
Знам, че са забранени тия крушки, но много ми се ще да ръгна едни такива на дългите светлини на Е36ката ми, нищо че светят жълтеникаво. Според вас ще има ли някакви проблеми с температурата, рефлектори, букси и тем подобни. Пак казвам - само за дългите говоря - няма да се ползват толкова интензивно. Намерих един колега от Ауди форума, който ги продава по 10 кинта - Н1 и Н3...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Рефлекторите на 36ците бяха пластмасови - според мен с тая крушка целият фар отвътре ще стане на жмел - ще се стопи.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: Крушки PHILIPS Rally 100W
emiche написа: Според вас ще има ли някакви проблеми с температурата, рефлектори, букси и тем подобни.
Имаш ли представа колко вата ти е крушката за дългите фабрично?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Забранени са, но за дългите кво пречи. Така или иначе не караш срещу хората на дълги. Те и ксеноните са забранени без ТЮФ в нормалните страни. Не мисля, че ще стопят рефлекторите, карал съм със 100 вата на дългите и не е проблем, все пак много по- малко се ползват и не нагряват толкова продължително. Ще ти горят бушони обаче и нищо чудно да се палне нещо от менте бушон 

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
bum_bum написа:Забранени са, но за дългите кво пречи. Така или иначе не караш срещу хората на дълги. Те и ксеноните са забранени без ТЮФ в нормалните страни. Не мисля, че ще стопят рефлекторите, карал съм със 100 вата на дългите и не е проблем, все пак много по- малко се ползват и не нагряват толкова продължително. Ще ти горят бушони обаче и нищо чудно да се палне нещо от менте бушон
Ето за това говорим, бушоните ми са си харабийски - не са боклуци-менте. Ще пробвам, ако не стане ще ги ръгна на ловджийската УАЗ-ка на бащата на допълнителните фарове отгоре на покрива. Колега bum_bum - ти имаше ли проблем с ел. инсталацията с тия крушки от по 100 вата

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bum_bum написа:Ще ти горят бушони обаче и нищо чудно да се палне нещо от менте бушон
Ако ти изгори бушона, няма да се запали нищо

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
///peter написа:bum_bum написа:Ще ти горят бушони обаче и нищо чудно да се палне нещо от менте бушон
Ако ти изгори бушона, няма да се запали нищо
Да де, но проблема с менте бушона е ,че не гори .
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Освен това ел-системата не е разчетена за почти два пъти по-силен ток...
Можеш да си докараш филм с тея крушки...
Като например смяна на алтернатор, бутане на колата заради разреден акумулатор и т.н.
Изгарянето на рефлектора/стапяне на някоя друга пластмаса си е отделно
Ако толкова много искаш яка светлина на дългите - сложи си ксенон. Хем натоварването на ел-системата ще е по-малко - те са 35W (или забранените 55W), и едновременно с това ще свети по-силно от 100Вт с нажежаема жичка.
Само дето при първото палене на ксенона след по-продължително прекъсване фаровете няма да осветяват с пълна мощност 2-3 секунди...
Можеш да си докараш филм с тея крушки...
Като например смяна на алтернатор, бутане на колата заради разреден акумулатор и т.н.
Изгарянето на рефлектора/стапяне на някоя друга пластмаса си е отделно

Само дето при първото палене на ксенона след по-продължително прекъсване фаровете няма да осветяват с пълна мощност 2-3 секунди...
9 мнения
• Страница 1 от 1