Молба
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Молба
Здравейте на всички ,молбата ми е следната ако някой има път към ВИЕНА и после пак към България да ми каже ще си платя че мойте роднини искат да ми направят един подарък компресор (за въздух) ама пощата в австрия не иска да я изпратят защото вместо допустимите 30 кг е 38::)Ще си платя..Моля някой ако има който ще ходи или има намерение да пише едно л.с.
Re: Молба
dancenation написа:
Не знам за пощата в Австрия, но всеки един куриер или спедитор ЩЕ ти свърши работа....DHL.....хиляди са...

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ти ДХЛ колко мислиш ще му земат от Виена до Бургас - 15лв ли ?
То повече от компресора ще стъпи и то х5 цената му.
То повече от компресора ще стъпи и то х5 цената му.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
dancenation написа:150 евро ми излизаше с ДЧЛ а аз толкова пари няма да дам посмъртно)
Хахахахааааааа
Добре де! Отивай на гарата във Виена и си дай пакета на първият аФтобус за България....Но и там трябва да дадеш некое Еуро или държиш задължително да е безплатно....
p.s.Баси измъчения подарък...Честно...Изчакай да мине дедо Коледа след 10 месеца....

6 мнения
• Страница 1 от 1