изкам да се оплача

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Фев 2009, 0:30

X-citer написа:
cherveia написа:ми аз живея във къща и това се случва точно пред дворами.

т.е. на улицата! Улицата не е ли общинска собственост предоставена за публично ползване с еднакви права на гражданите?

Абе ако е блок си прав, ама на улица с къщи си е негласно, че всеки си паркира пред неговата врата/ограда... ;) Или ти ако беше в къща и всяка вечер съседа ти (още повече дошъл оня ден) си паркира 2-та или 3-тата кола пред твоята врата, а ти си идваш и няма къде да спреш, щеше да си кажеш "да е жив и здрав, това е общинско, няма проблем"... :mhihi: Не мисля... ;)
А към колегата - с тия жалби нищо няма да стане според мен, нали знаеш защо на вълчо му е дебел врата... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 28 Фев 2009, 0:30

bavareca_86 написа:
sonny написа:Парво си оправи граматиката ве червояд такъв, и второ, отиваш у районното и подаваш жарба срещу тях, сред което те си ги викат, подписват си декларациика и после нема те барнат с пръстче :winky:
викаш граматиката :D
абе тея колко коли па имат 4е вътру двора,па вънка пред вас,кви са тея,неможеш ли да се разбереш с тях просто да не спират пред портата ти и готово,ина4е ако ме заплашват и полицията не земе мерки,ебал съм ги и циганите ше им запаля къщата :evil:

нали и аз така мисля ама не

П.С щеше да се обадиш и да минеш :?:
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: изкам да се оплача

Мнение от acho.rs » 28 Фев 2009, 0:42

BMW ///MPower написа:
cherveia написа:Колеги изкам да ви се оплача.
Преди известно време доидоха от някое СЕЛО едни саседи във нашия квартал,построиха си къща със голям двор и със много парко места,обаче явно не им стигат и започнаха да ми паркират на моите места но и не само на моите и на другите саседи,и някои им е надраскал колата но те явно са си помислили че съм аз защото постояно ми спират на мястото и са надрали и моита кола (ПИРОН ТУНИНГ).Започнах да слагам на моито място кофа за буклук но толкова са нагли че я местят и пак спират там.Както и да е тази вечер отишли в нас и казали на бабата следното нещо"тоя ми е надраскал колата и ако го видя ще го спукам от бои да не ми се мярка пред очите" :D :D :D :D :D :D :D е кактрябва да постъпя според вас питам защото аз не знам ?Какво бихте направили вие?

Без да чета докрай темата ще те попитам - ти за неподемия , супер зъл , брониран монах ли се имаш ? От къде знаеш ония какви са , колко им е акъла и физическите възможности :idea:

Ти си "ПАЛЯК" за мен до сега да съм нокалтирал някой :idea: :D

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 28 Фев 2009, 0:51

...ама мн сте силни всичките... не се занимавай ако не са ти на боя както се вика!?
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 28 Фев 2009, 0:58

само биткаджии тука,то 90% само говорат и кат опре ножа до кокъла оле майко
аман от пишман бия4и
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 28 Фев 2009, 1:11

bavareca_86 написа:само биткаджии тука,то 90% само говорат и кат опре ножа до кокъла оле майко
аман от пишман бия4и

Така ли е тука :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Фев 2009, 1:42

Абе нещо ми се прееба горния пост , исках да попитам автора на тежкарското - "що не го зариташ" - да не би да е супер злия , неподедим,брониран монах , та ще раздава юмруци на хора за които си няма предства кои са и какви са :evil:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 28 Фев 2009, 1:47

acho.rs написа:Абе нещо ми се прееба горния пост , исках да попитам автора на тежкарското - "що не го зариташ" - да не би да е супер злия , неподедим,брониран монах , та ще раздава юмруци на хора за които си няма предства кои са и какви са :evil:
кой визираш,оня шуглйо мпауар ли или 4ервея,4е не схванах,4е то тука само тупалки и шутове се раздават
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 28 Фев 2009, 2:05

то това със боя е наи лесното ама защо трябва да става так аили можеби на СЕЛО так асе решават нещата незнам :dunno: :box:
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Фев 2009, 2:13

:banghead:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата