Анархията, наречена http://www.bmwpower-bg.net/forums

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Анархията, наречена http://www.bmwpower-bg.net/forums

Мнение от Flash » 02 Мар 2009, 17:35

Колеги, хайде малко да размислим върху това, което се случва в форума от доста време насам. Сигурно не съм аз човека, който трябва да отваря такава тема, но смятам, че тук е място за БМВ ентусиасти, хора, които искат да изразят някакво мнение по някакъв въпрос с желание да помогнат и въобще потребители, които пишат тук с цел развитие на познанията и обща култура за БМВ. А на какво заприличва това местенце напоследък:

Пускат се теми (както преди няколко минутки точно и то две) : пеЖо 406 2.0 мЪже бмв 318is праи го на праххх лепи го по плочкитее...

Правят се теми с цел провокиране на скандали с другите форуми (имаше една такава тема наскоро за някакво видео с Хонда (нищо лично, давам пример)) ...

Всеки пише каквото си иска във които си теми иска. Аз мисля, че всяка тема си има "тема" (тя и за това е тема), за да се разисква даден въпрос или теза, а не да се пише за "леля и стринка" ...

Защо не се трият темите? Като прелиствам страниците назад, откривам такива, че започвам да си мисля дали да не затворя форума и да отида да пия една бира. Хора, триите... не става само с заключване, защото някой човек с сериозни намерения, като влезе тук и като прелисти по-назад, много бързо ще излезе...

Форума мисля, че е създаден като "сериозен". А какъв е в момента... ???
Последна промяна Flash на 02 Мар 2009, 18:10, променена общо 1 път
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 02 Мар 2009, 18:02

Ами нз кво става,но даже вече не ми е и кеф да спамя да не говорим за сериозни мнения.Чета само бисери,фън,кар аудио и отвреме на време видео.Тунинг-а и стреетрацерите не ги коментирам изобщо!Предложих още преди време да се събира ЧРЕЗ СМС някаква символична такса за първоначална регистрация и по 10 или 20 ст. на такса на месец за да влизат в касата на клуба ама ... файда :( Това е прост и лесен начин да се изгонят малоумниците като тия провокатори с алфите,хондите и ся и тоя с пежото.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 02 Мар 2009, 18:07

То всеки си прави кефа....особено ако не си пуснал тема каквато трябва...все пак измисли нещо ти и тогава се оплаквай...
и на мен не ми харасват разни теми които не се отнасят за форума ама какво да правиш...форума не е мой и затова си има модератори и те да си обсъждат по между си какво да правят...а ти си поправи заглавието като го напишеш по-правилно! "Какво става със форума?"

ентусиаст
Аватар

Re: Анархията, наречена http://www.bmwpower-bg.net/forums

Мнение от Мишел » 02 Мар 2009, 18:12

Flash написа:..........

Извинявай колега, ама ти малко и ти да се намираш на работа....В колко теми според теб е нормално да се обсъжда един и същ проблем?

Два реда по надолу има доволно голяма тема, в която доста хора се изказаха, ти сигурно също....В "Предложения и коментари за сайта" също има тема......

Не ни е приятно да се пълни форума с глупости, а в момента точно това правим :roll:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Мар 2009, 18:14

тази тематика се обсъжда и във други теми.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Назад към Извън Темата