Технически въпрос до Андро и всеки, който може да помогне.
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Технически въпрос до Андро и всеки, който може да помогне.
Всички знаем, че Москвич е "дете" на БМВ
Стана въпрос за техническа съвместимост на части (или двигател) от БМВ на руското чудо на техниката. Моля за помощ тези, които са по-навътре в темата. Момчето не е влезнал тук в сайта, а ме помоли да ви питам за инфо от негово име. Ето какво ми пише:
"здравей,
аз съм манияка от клуб москвич в dir.bg.
не можах да открия въпросния андро и за това искам да те помоля от мое име да го поканиш да пусне един постинг в нашия клуб за съвместимите детайли по двигателя и въобще всичко от сходните двигатели,което
си е жив тунинг в нашия случай.
по-конкретно глава и ск.кутия,а м/би и нещо от запалването.
благодаря предварително.
"petar" <petar_ray@hotmail.com>"
Той е от форумът на Москвич в Дира.
10х и аз за помощта

"здравей,
аз съм манияка от клуб москвич в dir.bg.
не можах да открия въпросния андро и за това искам да те помоля от мое име да го поканиш да пусне един постинг в нашия клуб за съвместимите детайли по двигателя и въобще всичко от сходните двигатели,което
си е жив тунинг в нашия случай.
по-конкретно глава и ск.кутия,а м/би и нещо от запалването.
благодаря предварително.
"petar" <petar_ray@hotmail.com>"
Той е от форумът на Москвич в Дира.
10х и аз за помощта

- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
Руснака както винаги е крал....но визуално:) чудя се защо ти трябва да караш москвич а да подържаш БМВ. Като толкова искаш да се возиш с тази форма, вземи 1 двигател и скорости/защото най-лошото на Мохера са скоростите4 и си ги сложи....или дай да ти ги сложат....ако не ти излезе по-евтино ,то поне ще е къде къде по-качествено. Това е същото както 1 "разбирач" твърдеше ,че порше 924/944 са с двигатели от Ауди/ФВ......има нещо вярно, но само блока е от Ауди.....всичко друго е Порше разработка и цената е подобаваща.....е за мадела с 1.8 незнам
6 мнения
• Страница 1 от 1