Èíòåðåñíà òåìà â åäèí îò ôîðóìèòå

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Èíòåðåñíà òåìà â åäèí îò ôîðóìèòå

Мнение от VIRUSS » 03 Мар 2009, 18:17

http://audibg.com/index.php?showtopic=55841
Ìåæäó äðóãîòî èñêàì äà ïîæåëàÿ íà ïåäàë÷åòî ñ ÷åðíî êàáðèî Å46,Ñîôèéñêà ðåãèñòðàöèÿ êîéòî ïúòóâàøå äíåñ (3.3.09)êúì 12,30÷ ïîñîêà Ïëîâäèâ-Ñîôèÿ êàòî å ðåøèë äà ñå ñàìîóáèâà äà ÍÅ ãî ïðàâè òàì êàäåòî èìà äðóãè õîðà è ÄÅÖÀ :ranting: à äà ñè íàìåðè íåêâà øèáàíà çäðàâà ñòåíà,êàòî òàçè íà öåíòðàëíèÿ çàòâîð è äà ñå òðåñíå òàì äà ìó ñâúðøàò ìúêèòå.
:evil: :evil: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Petia_bmw » 03 Мар 2009, 18:27

линка който си пратил не се вижда нищо

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 03 Мар 2009, 18:34

Днес ми се наложи да попътвам малко (400 км.) и какво да видя по родни пътища... 3 рискуви ситуации и трите породени от водачи на не безизвестната марка БМВ ,което както знаем от една песен ,можело да се кара дори и на една гума (...316 зеТ паУлар маУлар) и явно някой от водачите днес на БМВ е чул песента и е решил да пробва .
Карам си спокойно по пътя , радвам на хубавотовреме време и в един момент зад колата срещу мен изкача подскачайки по пътя с бесна скорост некво побеснЕло Z4 ,виде че нема да се разминем щото беше тесен пътя и почна да се опитва да спира ,аз за малко да скоча в една нива иначе копелето щеша да са залепи в мен (в такъв момен си мечтая да съм с камион) все пак оня некакси с некви смешни манюври се прибра ,разминахме се на косъм и жената много се изплаши. Другите два случая бяха подобно ама не ми се пише и за тях ,като единия сигурно си мислеше ,че БМВто е ТИР . Та по темата , като се прибирахме на жената и направило впечатление ,че само БМВта правят изпълнени по пътя и то не само днес.

Моето мнение е ,че БМВистите са племе и всеки втори селянин извадил арпаджика инвестира в БМВ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 03 Мар 2009, 18:34

Да,опитай отново.

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 03 Мар 2009, 18:38

Еми хубаво, сигурно. Сега това за БМВ-истите няма какво да се коментира...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Назад към Извън Темата