Нелеп инцидент и как можеше да бъде предотвратен
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
///peter написа:Бе на никоя кола не трябва да се заключва волана като го върнеш на 0
Това е абсолютно вярно..!! Ама аз лично не бих посмял да лета със 100++ км в час и да го оставя на "0"..

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Според мен в случаят се касае за самообийство, колкото и прибързано и невероятно да звучи...!
Някъде пишеше, че момчето е имало опит за самообийство преди години, а психолози твърдят, че човек опита ли веднъж да сложи край на живота си, никога не се отказва-опитва втори път, ако ще и след години!?Ще кажете сега-Защо тогава е звънял на полиция да отцепва пътя?Може да е искал да предпази хората по пътя, които ниминуемо можеха да пострадат....!?От друга страна, ако е самообийство-в такъв момент в главите на такива хора, никой не знае какво се случва, като залепне релето....после здраво-мислещите се чудят-Защо, Ако, ама НАДАЛИ-да откажат в един и същ момент и спирачки и дросел да блокира...колкото и млад шофер да е бил(от 2007-ма)управлявал рисково автомобила и в това време е звънял по телефони, а не е предприел НИЩО!?
Полицията защо така левашки е оставила нещата на самотек!?Не можеше ли една кола да мине пред него и намалявайки плавно да го спре-"броня в броня"!???
Не знам, за мен това, което пишат са глупости, а истината е мн.далече!!!
Жалко за момчето, така или иначе!
Някъде пишеше, че момчето е имало опит за самообийство преди години, а психолози твърдят, че човек опита ли веднъж да сложи край на живота си, никога не се отказва-опитва втори път, ако ще и след години!?Ще кажете сега-Защо тогава е звънял на полиция да отцепва пътя?Може да е искал да предпази хората по пътя, които ниминуемо можеха да пострадат....!?От друга страна, ако е самообийство-в такъв момент в главите на такива хора, никой не знае какво се случва, като залепне релето....после здраво-мислещите се чудят-Защо, Ако, ама НАДАЛИ-да откажат в един и същ момент и спирачки и дросел да блокира...колкото и млад шофер да е бил(от 2007-ма)управлявал рисково автомобила и в това време е звънял по телефони, а не е предприел НИЩО!?
Полицията защо така левашки е оставила нещата на самотек!?Не можеше ли една кола да мине пред него и намалявайки плавно да го спре-"броня в броня"!???
Не знам, за мен това, което пишат са глупости, а истината е мн.далече!!!
Жалко за момчето, така или иначе!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Четох само написаното от 1-ва страница. Само да кажа, че вариантите са два:
1. Момчето имало опит за самоубийство преди време.......
2. Някой да го нагласи....
Не виждам как няма да можеш да спреш или поне да намалиш от скоростта.
И все пак лоша работа.
1. Момчето имало опит за самоубийство преди време.......
2. Някой да го нагласи....
Не виждам как няма да можеш да спреш или поне да намалиш от скоростта.
И все пак лоша работа.