8 март : какво искат жените?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

8 март : какво искат жените?

Мнение от flame » 05 Мар 2009, 13:56

Имам предвид освен някой хубав млад момък, каращ някое хубаво БМВ :mhihi:

И въпросът ми е насочен предимно към дамите във форума ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 05 Мар 2009, 14:06

От мъжка страна ли?
Цветя :roll:
И после да си изляза с приятелки :D
Без подпис

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 05 Мар 2009, 14:07

Незнаят какво искат.... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 05 Мар 2009, 14:09

Който разбере какво искат жените ще му дадат Нобелова награда за мир :mhihi:

Иначе по темата - предполагам цветя и някакъв подарък :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Мар 2009, 14:09

А от женска страна? :mhihi:

Абе тва цветята са едно от най-баналните неща на света, но очевидно дамите ги тачат... Въпреки, че аз съм изредил почти всички масови видове преди няколко години и се притеснявам от поторение :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 05 Мар 2009, 14:16

flame написа:Абе тва цветята са едно от най-баналните неща на света, но очевидно дамите ги тачат... :

Абе да ти кажа си зависи от...жената . На некоя мома може да не й е достатъчна китката и да се сметне като лош знак :mhihi:

Аз искам мече Me to you :winky:

П.С Абе то в Неделя се падало 8ми март беее :mrgreen: Е, начи и на мамито трябва подарък :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 05 Мар 2009, 14:20

кутийка дюрекс :D
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Мар 2009, 14:32

((:BuKcu:)) написа:
flame написа:Абе тва цветята са едно от най-баналните неща на света, но очевидно дамите ги тачат... :

Абе да ти кажа си зависи от...жената . На некоя мома може да не й е достатъчна китката и да се сметне като лош знак :mhihi:

Аз искам мече Me to you :winky:

П.С Абе то в Неделя се падало 8ми март беее :mrgreen: Е, начи и на мамито трябва подарък :mhihi:

Добре де, значи ли това, че жена, на която принципно й харесват цветята няма да й омръзнат дори след като й подарят хиляда и първия букет за трийсет и първия рожден ден :?:

А тия мечета мен принципно ме кефят (ъ-ъ-ъ, имам предвид да ги подарявам :mhihi: ), но съм останал с впечатление, че е по-голям ефекта на изненадата (т.е. как по оригинален начин, който ще остави трайни спомени, да бъде поднесен подаръка).

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 05 Мар 2009, 14:54

flame написа: Добре де, значи ли това, че жена, на която принципно й харесват цветята няма да й омръзнат дори след като й подарят хиляда и първия букет за трийсет и първия рожден ден :?:

А тия мечета мен принципно ме кефят (ъ-ъ-ъ, имам предвид да ги подарявам :mhihi: ), но съм останал с впечатление, че е по-голям ефекта на изненадата (т.е. как по оригинален начин, който ще остави трайни спомени, да бъде поднесен подаръка).

Ми ти сам си си отговорил. Зарежи цветята и дай нещо, което не си й подарявал. Тя цветя ще очаква. Плюшените играчки радват, да, ама ако и такива си й давал доста се замисли за нещо по-оргинално.
Принципно нас ни радват всички подаръци, особено ако е нещо, за което си направил труда да е специално за нас. Помисли си какво иска(може да е споменала нещо) и й го вземи. Няма такъв кеф, вервай ми! :roll:
Без подпис

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Мар 2009, 15:09

isa написа:Принципно нас ни радват всички подаръци, особено ако е нещо, за което си направил труда да е специално за нас. Помисли си какво иска(може да е споменала нещо) и й го вземи. Няма такъв кеф, вервай ми! :roll:

Верно, верно, и на мен ми е кеф да си правя труда като знам каква ще е изненада после, но няколко пъти се е случвало трудът да остане някак си недооценен (въпреки грандиозните приготовления) :confused:

А между другото ако знаех какво иска нямаше да питам :D Абе накрая ще взема да подаря някое банално БМВ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Но като се замисля наистина може да е споменала нещо... Мда, утре ще е ден за разпити. Само да не ме пита после що съм звънял на приятелките й :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: 8 март : какво искат жените?

Мнение от krystal » 05 Мар 2009, 15:14

flame написа:Имам предвид освен някой хубав млад момък, каращ някое хубаво БМВ :mhihi:
И въпросът ми е насочен предимно към дамите във форума ;)

Всяка жена е различна в исканията и желанията си.То ако бяхме еднакви ,нямаше и да ги има тези въпроси :mhihi:
Аз лично искам емоции...това е и нещото,което винаги ме е радвало.

ентусиаст
Аватар

Re: 8 март : какво искат жените?

Мнение от flame » 05 Мар 2009, 15:20

krystal написа:Всяка жена е различна в исканията и желанията си.То ако бяхме еднакви ,нямаше и да ги има тези въпроси :mhihi:
Аз лично искам емоции...това е и нещото,което винаги ме е радвало.

Благодаря, много ме улесни - вече изборът ми се стеснява до няколко милиона варианта :mhihi:

Знам, че емоциите са това, което търсим, но въпросът ми беше за някоя конкретна подсказка - цветя, мече, скок с бънджи и т.н. - нещо което да доведе до мнооооого емоции. 8)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 05 Мар 2009, 15:20

Още една тема няма ли да пуснете? :comp: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=135716
Изображение

Назад към Извън Темата