Няма такъв смях в Ланчия форума, подраздел Каппа
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Няма такъв смях в Ланчия форума, подраздел Каппа
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_7536_0.html
Четете и се смейте. В един момент се намесвам аз и съответно се вижда резултата. Помолиха ме да спра да пиша.
Явно не им е харесало нещо.
Поздрави
Четете и се смейте. В един момент се намесвам аз и съответно се вижда резултата. Помолиха ме да спра да пиша.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Добре, ако искате да сравните 2та модела конкретно, както си направил- няма проблеми. Само да не стане " у на ланча, ланча са тъпи, бмв 4 ever", че ще трябва да я заключа тази тема.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Zubcho, смеха го правиш ти за съжаление.
Влезнал си в чужд форум да търсиш инфо за кола, която родителите ти ще купуват. ОК, няма лошо. Дори похвално. Но вместо да зададеш някой въпрос относно колата, която ще купувате, ти си взел да показваш колко велик автомобил е BMW. ОК, велик е, но от всичките ти мнения чета, че се хвалиш и дори заяждаш. Там твърдиш, че не целиш да се заяждаш, макар според мен да го правиш. Тази тема, която сега си пуснал е доказателство за това. "Четете и се смейте. В един момент се намесвам аз и съответно се вижда резултата."
Кой е смешен в момента? Ти или пичовете от Ланча форума?
Почнал си мението си да даваш съвет в чуждата тема 2 години след като някой е задал въпрос. А дали колегата там още чака за мнение или дали изобщо е с този автомобил след толкова време?
И двете теми (тази и в другия форум) са за ключ. Хайде нека уважаваме хората, когато им влизаме в къщите
Влезнал си в чужд форум да търсиш инфо за кола, която родителите ти ще купуват. ОК, няма лошо. Дори похвално. Но вместо да зададеш някой въпрос относно колата, която ще купувате, ти си взел да показваш колко велик автомобил е BMW. ОК, велик е, но от всичките ти мнения чета, че се хвалиш и дори заяждаш. Там твърдиш, че не целиш да се заяждаш, макар според мен да го правиш. Тази тема, която сега си пуснал е доказателство за това. "Четете и се смейте. В един момент се намесвам аз и съответно се вижда резултата."
Кой е смешен в момента? Ти или пичовете от Ланча форума?
Почнал си мението си да даваш съвет в чуждата тема 2 години след като някой е задал въпрос. А дали колегата там още чака за мнение или дали изобщо е с този автомобил след толкова време?
И двете теми (тази и в другия форум) са за ключ. Хайде нека уважаваме хората, когато им влизаме в къщите
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Дайте да заключим темата да не се превърне в междуфорумни войни.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
7 мнения