мнение за този лаптоп
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
По скоро ще се радваме ако всичко си му е ОК и си го ползваш със здраве @куфараCarrollShelby написа:куфара написа:взех го колеги и съм доволен за сега.Днеска ще пробвам да му зема тока с някой тежки игри и програми да видяколко го бива
Би трябвало да останеш разочарован...

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Не знам какво против имате тези ACER ? Аз имах такъв от няколко години и все още си работи перфектно макар ,че е падал от масата и съм изливал върху клавиатурата coca-cola...
Е сега минах на SONY, защото този го оставям на нашите ама иначе и ACER са хубави . А колкото до това ,че се произвеждат в Китай -не знам вече кое не се прави ви Китай пък и нали това е най-бързо остаряващата техника . Ти колега си го взимаш за година максимум две- после пак нов и така.....Важно е ,че сега ти е на сърце и те кефи ..................
Е сега минах на SONY, защото този го оставям на нашите ама иначе и ACER са хубави . А колкото до това ,че се произвеждат в Китай -не знам вече кое не се прави ви Китай пък и нали това е най-бързо остаряващата техника . Ти колега си го взимаш за година максимум две- после пак нов и така.....Важно е ,че сега ти е на сърце и те кефи ..................
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2