Маршрут София-Трявна?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Маршрут София-Трявна?
Такааааа значи края на месеца ще ходя до гр. Трявна. Обичайния маршрут е София-Боевградско шосе-Севлиево-Трявна. Обаче мен ме блазни идеята да мина през шипка или още по екстемно през Мъглиж-Плачковци. Искам да попитам запознатите с последните 2 маршрута да какжат как е пътя натовареност и др. Знам, че пътя се удължава и като време и км. но просто искам да си напрвя кеф с един малко по дълъг но приятен за каране път
п.с. Тръгването ще е в петък следобяд, което означава, че ще е натоварнео навсякъде

п.с. Тръгването ще е в петък следобяд, което означава, че ще е натоварнео навсякъде
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Маршрут София-Трявна?
horhef написа:Такааааа значи края на месеца ще ходя до гр. Трявна. Обичайния маршрут е София-Боевградско шосе-Севлиево-Трявна. Обаче мен ме блазни идеята да мина през шипка или още по екстемно през Мъглиж-Плачковци. Искам да попитам запознатите с последните 2 маршрута да какжат как е пътя натовареност и др. Знам, че пътя се удължава и като време и км. но просто искам да си напрвя кеф с един малко по дълъг но приятен за каране път![]()
Събота е работен ден,та предполагам няма да има обичайната натовареност,която е обичайна за петък

Последна промяна plradev на 11 Мар 2009, 19:31, променена общо 2 пъти

- horhef
- младши ентусиаст
-
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
колега, за пътя през Шипка мога д ати кажа предимно хубави неща (на фона на разбитата ни пътна мрежа) в смисъл такъв,че първо е емоционален,второ не е осеян с големи ями (поне аз като минавах преди последния голям сняг,а сега след него как е не знам) и трето има къде да се разходиш при хубаво време-хем отдих за теб, хем почивка за колата!За пътя през Плачковци-стой далеч...не си разбивай колата!Вярно минавах отдавна от там но...все пак не мисля,че всичките опасности се поравени...а то не бяха 1 или 2,лично аз съм забелязвал поне 10-15 големи ями,които са достатъчни да ти с*рат на почивката!А пътя през Севлиево и след тва Дряново не е лош избор, защото ако си фен на разходките може да се отбиеш и през Дряновският манастир!Но от Дряново до Трявна пътят е ужасТ,но за сметка на това изпълнен с мн и добри завой!!!
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Като искаш да си покараш повече мини през Шипка няма проблеми там, не е натоварена.Но за маршрута през Плачковци не те съветвам да минаваш от там 

- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Преди снега пътят през Шипка може и да е бил добър, но миналата седмица два пъти минавах през Шипка, не те съветвам. Пътят от северната страна (откъм Габрово до върха) е ОК, тъй като го кърпиха лятото, но пътят от южната страна (от върха към Казанлък) е като лунен пеизаж, кратер до кратер. Вярно е, не е натоварено, но не си струва заради живописната гледка да си трошиш колата. Ти си решаваш.
- horhef
- младши ентусиаст
-
NKolev написа:Преди снега пътят през Шипка може и да е бил добър, но миналата седмица два пъти минавах през Шипка, не те съветвам. Пътят от северната страна (откъм Габрово до върха) е ОК, тъй като го кърпиха лятото, но пътят от южната страна (от върха към Казанлък) е като лунен пеизаж, кратер до кратер. Вярно е, не е натоварено, но не си струва заради живописната гледка да си трошиш колата. Ти си решаваш.
Ей верно ли? Вече си правих планове как ще мина оттам. Толкова пари излапаха тия а едни пътища не направиха като хората.

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
horhef написа:NKolev написа:Преди снега пътят през Шипка може и да е бил добър, но миналата седмица два пъти минавах през Шипка, не те съветвам. Пътят от северната страна (откъм Габрово до върха) е ОК, тъй като го кърпиха лятото, но пътят от южната страна (от върха към Казанлък) е като лунен пеизаж, кратер до кратер. Вярно е, не е натоварено, но не си струва заради живописната гледка да си трошиш колата. Ти си решаваш.
Ей верно ли? Вече си правих планове как ще мина оттам. Толкова пари излапаха тия а едни пътища не направиха като хората.А през Мъглиж много ли е плачвено състоянието?
Вярно е..аз нали от там минах за Тайм Аттак за Калояново..

p.s.Няма смисъл да минаваш през Шипка...Бих предпрочел другия проход Троян-Кърнаре..там има какво да се види...даже на някои завойчета има добър изглед към село Кърнаре..и приятно за снимки...

- horhef
- младши ентусиаст
-
Е то тогава остана само един маршрут. От което следва, че темата се изчерпа бързо бързо.
Опс и това е вариянт не се сетих

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
horhef написа:Е то тогава остана само един маршрут. От което следва, че темата се изчерпа бързо бързо.
Заповядай-до сега го качвах специално за теб...Посоката е на изкачване от село Кърнаре..към Троян..

http://www.youtube.com/watch?v=yBuaqL6gk0Q
- horhef
- младши ентусиаст
-
cucko написа:horhef написа:Е то тогава остана само един маршрут. От което следва, че темата се изчерпа бързо бързо.
Заповядай-до сега го качвах специално за теб...Посоката е на изкачване от село Кърнаре..към Троян..
http://www.youtube.com/watch?v=yBuaqL6gk0Q

12 мнения
• Страница 1 от 1