Прехвърляне в КАТ ?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
emdless4 написа:bum_bum написа:В данъчното се ходи в срок от една седмица след придобиването на автомобила. Аз лично ходя само когато продавам колата, плащам 10лв глоба за това, че не съм я обявил в срок )
Това кога си го правил за последно, защото преди година като прехвърлях колата, се забавих с 2-3 месеца да посетя данъчното, и от там ми казаха че глобата била 100 лв.Ама май още не е излязла, нали идвас данъците на следващата година, в случая - тази, тоест скоро - март, април - трябва да разбера ...
Година и нещо мисля мина, може и да са я дигнали ама 100лв ... се пак човек не си убил ебати ..
По въпроса за глобата - значи поне преди 2 години, по закон глобата за закъсняла регистрация в общината беше "от 10 до 100 лева".
А колко точно ще ви глобят не знам от какво зависи, но мисля че е някаква комбинация от следните субективни фактори:
1. настроението на чиновника/чиновничката, която пише наказателното постановление.
2. Колко сте закъснял с регистрацията.
3. Какъв модел е колата
А колко точно ще ви глобят не знам от какво зависи, но мисля че е някаква комбинация от следните субективни фактори:
1. настроението на чиновника/чиновничката, която пише наказателното постановление.
2. Колко сте закъснял с регистрацията.
3. Какъв модел е колата
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2