Бербатов, Бербатов, Бербатов, Бербатов
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Манчестър показват едно добро ниво на игра тази година резултатите са на лице и в англиското първенство са напред с 7 точки,Руни е в перфектна форма Роналдо и т.н
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аве,само да вметна 4е Барбуков не е направил нито един стойностен ма4 срещу голям отбор,вие си се залъгвайте 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
любимия ми отбор е ман юнитед,бербатов страшно ми харесва как играе,като цяло на4ина на игра,техниката спокойствието с което борави с топката,но за жалост го прави срещу по-слаби отбори,до сега не е изнесал нито един,ама нито един силен ма4 срещу големи грандовеadd1cted написа:Баси я има 10 известни българи я няма дето прославят България и вие седите и го плюете.. няма оправия братче! Аз лично заради него почнах да гледам футбол и съм горд че е българин!!!

- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
bavareca_86 написа:любимия ми отбор е ман юнитед,бербатов страшно ми харесва как играе,като цяло на4ина на игра,техниката спокойствието с което борави с топката,но за жалост го прави срещу по-слаби отбори,до сега не е изнесал нито един,ама нито един силен ма4 срещу големи грандовеadd1cted написа:Баси я има 10 известни българи я няма дето прославят България и вие седите и го плюете.. няма оправия братче! Аз лично заради него почнах да гледам футбол и съм горд че е българин!!!
Ако може да кажеш кои са слабите отбори в Шампионската лига. Вчера май не си гледал мача понеже Бербатов беше заклище от двама защитника на интер и направи финт и подаде на Руни, и публиката ръкопляскаше и аз от кеф настръквам, че нащо момче се справя. И защо пък всеки мач трябва да вкарва голове, важное да се раздава от сърце. Питай Сър Алекс ще ти каже същото

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
bavareca_86 написа: любимия ми отбор е ман юнитед,бербатов страшно ми харесва как играе,като цяло на4ина на игра,техниката спокойствието с което борави с топката,но за жалост го прави срещу по-слаби отбори,до сега не е изнесал нито един,ама нито един силен ма4 срещу големи грандове![]()
Дума по дума бих написал абсолютно същото

Бербатов има нужда да поиграе малко с резервите, за да се мотивира. Той си има титулярното място за даденост, защото Сър Алекс го харесва много (най-вероятно с право), но Фергюсън няма да е вечен, утре ще дойде Гуус Хидинк вместо него и Бербатов ще гледа мачовете от скамейката с голямата си заплата...
Някой по-горе каза, че се "справял"

Окей прославя ни. Супер. С какво ни прославя ?!?! Само споменава името България. Той не говори за нас като хора. Честно казано ми ПИСНА да чета за футболисти.... че аз дори не ги мисля за хора. Всички наоколо говорят за футболисти и манекенки. Вестници.. списания .. телевизия .. ПИСНА МИ. Бербатов е добър, но не играе на оборотите на останалите. За мен в Ман, хората са Руни, Евра, Роналдо, Гигс.. А нашия бастун, като го гледам и ми се плаче.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3