Защо няма в България Кока Кола -ванилия?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Защо няма в България Кока Кола -ванилия?

Мнение от blackrider » 16 Мар 2009, 23:23

:shock:
Последна промяна blackrider на 16 Мар 2009, 23:32, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 16 Мар 2009, 23:27

И да допълня . Има 100 хил. енергийни напитки например тук в БГ.
А напитката Д-р Пепър -НЕ?
Някой да е оптвал други вкусни напитки в чужбина /не алкохолни / и тук да не ги намира ? :(

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: Защо няма в България Кока Кола -ванилия?

Мнение от RSxRacer » 16 Мар 2009, 23:28

blackrider написа:Айде като ще тъпчем форума с теми по които да си чешем езиците и кривим пръстите по клавиатурите. Да Ви питам : някой виждал ли е в България Кока Кола -ванилия? Когато бях в Англия /а това беше преди 7г/ редовно пиех Кола -ванилия! Много ме кефи вкуса и!
Някой от Вас пил ли е? И защо вече толкова години от как има такава кола по света ,тук даже не си правят труда да я пуснат поне пробно на нашия пазар? :evil:
Мисля да пиша до офиса на Кола България? И да ги питам: Ние тук българчетата последна дупка на кавала ли сме ? До кога ще ни пращат у 10та глуха? Може би сме неплатежоспособни ,тъпи и лоши консуматори ? Преди 2 г пиех по 1 л. на ден кола :) Сега немога да вкуся и една глътка :evil: / от "добри " работодатели си докарах доживотна болест- НЕ Я ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ!!!! и съм на специални диети ....и то с години напред ,а може би и до като гушна чемшира/
Ей така ....сетих се че много ми се пие Кола и най-вече ванилия и реших и аз да пусна неква темичка да си полафим - КОКА КОЛА ПРИСТРАСТЕНИТЕ ! Освен по БМВ тата :)

А преся сп.рма от конски уй не ти ли се е допила,барем се наситиш и спреш с умрелите си теми.Боли ма уя че си пил ванилиа,ако искаш и пикня пий ама престани,че ме вбесяваш вече :banghead:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 16 Мар 2009, 23:28

Аз също много пия кола,аз ако и един ден не пина кола имам чувството че ще ми стане нещо.Пил съм за един ден и по 4-5 бутилки. :shock:
За такава с Ванилия не съм чувал и не съм пил!? :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 16 Мар 2009, 23:29

Батка, земи поклецкай малко, стига с тия ванилии и плейстейшъни...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 16 Мар 2009, 23:32

Да допълня:)

Аз па си търся кока-ванилия ама нема у България...

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Защо няма в България Кока Кола -ванилия?

Мнение от X-citer » 16 Мар 2009, 23:34

blackrider написа:Айде като ще тъпчем форума с теми по които да си чешем езиците и кривим пръстите по клавиатурите.
Ей така ....сетих се че много ми се пие Кола и най-вече ванилия и реших и аз да пусна неква темичка да си полафим - КОКА КОЛА ПРИСТРАСТЕНИТЕ ! Освен по БМВ тата :)

Продължавай в същия дух!
Изображение

Назад към Извън Темата