ПОМОЩ КОЛЕГИ - Навигация GARMIN NUVI 200
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
ПОМОЩ КОЛЕГИ - Навигация GARMIN NUVI 200
Колеги, моля ако някой е запознат да ми помогне. Имам навигация GARMIN NUVI 200, която е с карта само на България. Понеже пътувам често и ми трябва карта и на Европа. Рових се из други сайтове и прочетох, че за този модел ми трябва карта "City Navigator Europe 2008". Итеглих си я, копирах я на карта памет и не мога да я стартирам. Или ако знаете по нова версия на тази карта за Европа да ми я кажете. Моля ако сте запознати да ми помогнете. Благодаря предварително.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Пробва ли от настройки->карта да избереш Сити навигатора, вместо българската?
Не ми е при мен нувито, в момента, иначе можех да ти кажа стъпка по стъпка как става
Не ми е при мен нувито, в момента, иначе можех да ти кажа стъпка по стъпка как става
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Настройки(при мен е една картинка като гаечен ключ)-->Map-->Map Info и там вече има отметки, слагаш отметка на тази карта, която искаш да ти е в момента
торент с последна версия на Garmin City Navigator Europe

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
vesko06 написа:Настройки(при мен е една картинка като гаечен ключ)-->Map-->Map Info и там вече има отметки, слагаш отметка на тази карта, която искаш да ти е в момента![]()
Аз съм с Nuvi 205. Имам качен сити навигатора на картата, но искам да го ъпдейтна. Някой може ли да опише стъпка по стъпка какво трябва да направя след като сваля сити навигатора на компютъра?

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
X-citer написа:vesko06 написа:Настройки(при мен е една картинка като гаечен ключ)-->Map-->Map Info и там вече има отметки, слагаш отметка на тази карта, която искаш да ти е в момента![]()
Аз съм с Nuvi 205. Имам качен сити навигатора на картата, но искам да го ъпдейтна. Някой може ли да опише стъпка по стъпка какво трябва да направя след като сваля сити навигатора на компютъра?

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- vesko06
- старши ентусиаст
-
empe написа:При мене в настройки не ми дава отметки за да избера коя да ми е картата. Дава само тази която си я има тя, а тази на картата памет не ми я чете
А коя карта ти дава, че е има..? По принцип ако имаш две карти-независимо коя къде е качена,т.е едната може да е на устройството, а другата да е на SD-картата, ще ти пише, че имаш две карти

12 мнения
• Страница 1 от 1