Подкрепете петицията на sport1.com
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Подкрепете петицията на sport1.com
Моля ви подкрепете петицията направена от sport1.com нека не оставим още един ИЗРОД да прави каквото си иска.
http://www.sport1.bg/sport1/node/130492 - Прочетете тук.
http://bgpetition.com/spravedlivost-za- ... index.html - За петицията.
Ако администраторите на форума намерят нещо нередно изтрийте мнението.
http://www.sport1.bg/sport1/node/130492 - Прочетете тук.
http://bgpetition.com/spravedlivost-za- ... index.html - За петицията.
Ако администраторите на форума намерят нещо нередно изтрийте мнението.

- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
нещастник .... аз гледах за тази жена, подписах се макар, че силно се съмнявам министъра и който и да било да направят нещо по въпроса.

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
тоз ако го видя къв масов побой ще му спретна докат му омекнат зъбите ,не се ли знае къде е тоз изрод ,лично бих отишъл да го пребия 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
M-TEAM написа:тоз ако го видя къв масов побой ще му спретна докат му омекнат зъбите ,
Определено И това трябва да му се случи... ма преди да влезне в затвора... че после там... няма да е същото... и да стане госпожица за някой "хубавец".... ще му дойде екстра.... на шизофренията...

- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
Ако чуете цялата история, мозъкът Ви няма да иска да го приеме. Историята е зловеща колкото австрийската с бащата изнасилвал дъщеря си. Абсолютен съучастник е и майката на Димитър Симеонов. Тя е от Варна работи в данъчното и е издействала фалшиви медицински документи спасяващи Димитър Симеонов от справедливо наказание.
КОГАТО ВИКИ Е СПАСНЕНА ОТ БАЩА СИ Е ТЕЖАЛА САМО 37кг.
В момента и се оказва силен психически тормоз от майката на бобойника и негови роднини...
КОГАТО ВИКИ Е СПАСНЕНА ОТ БАЩА СИ Е ТЕЖАЛА САМО 37кг.
В момента и се оказва силен психически тормоз от майката на бобойника и негови роднини...
Епа куките що не я навестят тази въпросната майчица?
Или някой по-голям бабаитин да опука синчето и да го направи труден за рисуване(мамин убавец).Нещастници такива много ги мразя правят нещо после мама и тати кихат левче-два и докъзателствата изчезват
.Мога да кажа само едно ТОЯ Е СКАПАН КОМПЛЕКСАР!
Или някой по-голям бабаитин да опука синчето и да го направи труден за рисуване(мамин убавец).Нещастници такива много ги мразя правят нещо после мама и тати кихат левче-два и докъзателствата изчезват

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Лошото е, че не единствен.Имам чувството, че всяка 2 или 3 жена яде бой, но по неизвестна за мен логика си траят.Не искам да упреквам момичето, но защо още след първия път като и е посегнал не си е тръгнала.Трябва като общество да сме безкомпромисни срещу насилието, но и жените трябва да дадат своя дял, иначе нищо няма да се получи.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Няма по-силна мафия от медиите. И ако те се заемат с случая сериозно, то тоя сопол ще бъде наказан, разбира се няма да получи залслужена присъда, но то и в крайна сметка нищо няма да върне зрението на момичето...
Мен ме притеснява друго... Хубаво, тоя охльов ще го тикнат в затвора за известно време, но какво правим с "човека" , който му е съдействал за диагнозата "шизофреник"
Тоя номер се прави от както се помня и е основен начин ей такива боклуци да се "спасяват" и да си живеят на свобода сред нас
Та той, заедно с "доктора", поставил му диагнозата - да ги тикнат в затвора и там да ги скъсат от бой, ебане и оргии... ама и да пуснат клипчета по Канал 1 и БТВ как им се случва, та следващия боклук преди да осакати жена или да си даде подписа, за да спаси престъпник, да се замисли дали иска и той да отнесе същото е*ане с тая банда мангали
Мен ме притеснява друго... Хубаво, тоя охльов ще го тикнат в затвора за известно време, но какво правим с "човека" , който му е съдействал за диагнозата "шизофреник"

Тоя номер се прави от както се помня и е основен начин ей такива боклуци да се "спасяват" и да си живеят на свобода сред нас

Та той, заедно с "доктора", поставил му диагнозата - да ги тикнат в затвора и там да ги скъсат от бой, ебане и оргии... ама и да пуснат клипчета по Канал 1 и БТВ как им се случва, та следващия боклук преди да осакати жена или да си даде подписа, за да спаси престъпник, да се замисли дали иска и той да отнесе същото е*ане с тая банда мангали

15 мнения
• Страница 1 от 1