Пътуване до Германия.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Пътуване до Германия.

Мнение от GVT » 21 Мар 2009, 20:50

Първо да се извиня за темата но ми е много спешно.Колеги,налага ми се по най-бързия начин да съм в Хановер така ,че ме интересува каква е пътната обстановка в северна България и евентуално някой ако знае и в Румъния и Унгария.Смятам да тръгнем тази вечер към един два с Е46-цата която е обута с четри нови зимни гуми.Резервния вариант при лошо време е утре сутринта към 10-11 след като взема пълномощно за Тоарега.Много не ми се иска с него да патувам,първо,че не е мой и второ ,че е W12 6 литра и това значи да ми скъса самара от плащане на гориво. :D
За да избегнем излишните коментари споменавам,че човека който ще патува с мен като втори шофьор не може да минава през Сърбия,че има присъда там.
Предварително Ви благодаря.
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 21 Мар 2009, 21:42

ами тука Плевен-Русе е чист пътя.Русе-Букурещ-Сибил-Арат бил добре,поне един приятел така каза,защото днеска се върна от Сегед(Унгария).Оттам нататък как е немога да ти кажа... Каквото и да правиш преди излизане от Румъния напълни догоре за да може да минеш цела Унгария и да заредиш чак в Австрия. От Сегед нататъка идея си нямам как е пътя... Успех :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 22 Мар 2009, 0:19

Аз мога да ти кажа как е времето тук в Германия. :D :D Сухо, слънчево, днес беше към 7 градуса, за утре се очаква пак да е толкова. Лек път! :) :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 22 Мар 2009, 1:41

Благодаря на колегите RSxRacer и dim_off .Ясно ,че пътя е в добро състояние и това значи ,че след малко потеглям.Дано баварката да не ме предаде. :D До края на седмицата живи и здрави ще съм си тук ,па и лаптопа ще си е с мен и няма да изпускам форума.
Изображение

Назад към Извън Темата