Запитване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Запитване

Мнение от klisky » 23 Мар 2009, 20:10

Та искам да попитам сещате ли се за барманите които правят разни трикове ? Гледах из бокса разни клипове и на един беха писали ,че се учат барманите с някакви бутилки ПВЦ беше казал пича ама незнам е доло горе от каде мога да си купя такава бутилка и какви пари ако може некой да помогне ?

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 23 Мар 2009, 21:40

Облепваш 3-4 ей такива от-до с няколко ката тиксо, постилаш един дюшек на пода и почваш да въртиш и подхвърляш. А и гледай да се различно пълни, че има разлика в летенето.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 23 Мар 2009, 21:54

t060 написа: Облепваш 3-4 ей такива от-до с няколко ката тиксо, постилаш един дюшек на пода и почваш да въртиш и подхвърляш. А и гледай да се различно пълни, че има разлика в летенето.

по принцип за облепването хубаво, но не може да ги върти различно пълни, защото няма да се въртят както трябва, а по принцип по различните там състезания ги въртят прази, много малка част от барманите ги въртят пълни, но ръцете се уморяват бързо.
на колегата успех, много е готино това нещо, само упоритост трябва
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 23 Мар 2009, 21:58

Имах в предвид да започне с празни и като научи номерата да започне постепенно да ги пълни. С упоритост се научава, малко е кофти когато са 4 и всяка е пълна различно, ама шоуто да въртиш и наливаш е един път.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Мар 2009, 22:28

не е задължително да е специална бутилката, взимаш си една с минерална вода, пълна и си мяташ, тренираш, свикнеш ли с нея, тия с алкохола са по лесни ;)
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 23 Мар 2009, 23:29

Дам...И аз съм запален по това... За начало е много удобно металната бутилка на Данзка водка :)

И един съвет - колкото и да си тренирал, не си мисли, че можеш да правиш същите трикове и пиян ;)
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: kola
Мечтае да кара: Stelt
Детайли за колата: BMW

Мнение от yulian4o » 23 Мар 2009, 23:29

имах приятел барман , въртеше - каза че като е карал курса един ден са докарали една кола празни бутилки и така са тренирали докато ги потрошат - после още бутилки :D :D :D
BMW e kolata
Blondinka e jenata
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Silver320 » 24 Мар 2009, 0:02

Аз като бях на работа шефа ми ми беше услужил с една така не знам дали точно е PVC но е нещо такова бройката струва 30-40 лв удобна е и е добра за тренировки :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 24 Мар 2009, 9:49

Колегата,който предложи с бутилките от минерална вода да започнеш е прав,започни с тях да се учиш.После мини на бутилки(празни),най-лесни ще са ти от Собиески и J&B,също и от бира става(стъклена от 500мл).Упражнявай се като си в близост до диван или някоя друга мебел където да падат бутилките.И задължително да има огледало на безопасно разстояние за да можеш да се гледаш как изглеждаш отстрани(става и с камера да си я пуснеш да те снима).
Ще има много синини,болки и счупени предмети,ама ако си упорит ще има ефект.
Поздрави и успех!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от klisky » 24 Мар 2009, 14:48

Гледах някакви уроци и намерих сайт за такива бутилки в един сайт но.. минералната вода ми се струва по-добър вариант .Поне за сега. Неска счупих един Собиески.Празен естествено 8) . Доло горе вече свиквам.Нема травми до тук. Наистина трябва упоритост един приятел ме гледа и вика " не ти ли писна ? " Мерси за отговорите колеги.

Назад към Извън Темата