Магазин пловдив

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Магазин пловдив

Мнение от acer » 24 Мар 2009, 23:38

Колеги прибягвам до вашата помощ понеже вече след 4 месеца брокерските фирми просто не ми вършат работа!!! А, и лъжат здраво!!! Няма да споменавам фирми, но не могат да намерят свободен магазин, това е донякъде нормално за местата, в които търся понеже магазините нямат 1 собственик...
Търся магазин под наем в ТЦ "Форум" Тракия и ТЦ "Гранд" само на партерно ниво около +/- 25-40 кв. Става въпрос, че фирмата ни не е нова, имаме няколко разработени обекта и сега сме в процес на разширяване, търсим магазини за дългосрочен наем. :)
Моля ви без излишни коментари само за сериозни на лс. Благодаря на отзовалите се. ;)
Дано не съм нарушил някое правило... :uups:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 25 Мар 2009, 1:00

---Живея на 3 мин. пеша от ТЦ Форум.Утре имам път натам и ще видя дали има свободни магазини. ;) С Гранда не се занимавай.Наемите и консумативите са с убийствени цени и постоянно се сменят наемателите.Почти никой не издържа там.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Мар 2009, 1:26

Благодаря за изявеното желание, но освен, ако нямаш познати там няма нужда, аз през ден съм там само, където не съм започнал да се запознавам с продавачките вече... :mhihi: В гранда на партер има и на по-поносими цени, ама са заети и трябва да си голям глупак за да си изпуснеш мястото...
А, наемите си ги знаем и аз да имам магазин на хубаво място, и аз ще го пусна на "пазарната" цена. :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 25 Мар 2009, 1:41

---Успех ;)

Назад към Извън Темата