Пловдив - Русе през ''Шипка'' ли ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Пловдив - Русе през ''Шипка'' ли ?

Мнение от Vasko » 24 Мар 2009, 20:16

Колеги, утре ми предстои пътуване до Русе служебно и се чудя през Шипка ли да минавам ? Знам,че прохода на Републиката е затворен до юни поради ремонт .Някой ако е пътувал скоро през Шипка да сподели дали пътя е чист,че след този сняг който падна онзи ден ..Не знам ..
Предварително Ви благодаря !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 24 Мар 2009, 20:29

Колега,пътят е напълно почистен,вчера ходих До Ст.Загора и няма проблеми.Днес в Габрово беше много слънчево и хубаво време такаче мисля няма да има проблеми.
Утре го дават шибано времето такаче не си сваляй зимните гуми.
Много внимавай през Дряново в града има поне 4 места където дебнат постоянно.
Едното е на Шела точно в началото на града,останалите места са по същата улица.Спазвай си ограничението че мноо се заяждат.
На около 27км.Преди Русе(има табела 27км Руссе) Там мисля,ограничението беше 60 или 80 км в час - има камера с радар и прави много хубави снимки аз лично излезнах добре на една :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 24 Мар 2009, 22:45

Binev_OuT написа:Колега,пътят е напълно почистен,вчера ходих До Ст.Загора и няма проблеми.Днес в Габрово беше много слънчево и хубаво време такаче мисля няма да има проблеми.
Едното е на Шела точно в началото на града,останалите места са по същата улица.Спазвай си ограничението че мноо се заяждат.
На около 27км.Преди Русе(има табела 27км Руссе) Там мисля,ограничението беше 60 или 80 км в час - има камера с радар и прави много хубави снимки аз лично излезнах добре на една :mhihi:

Благодаря колега за информацията ......Желая на всички лека вечер от мен !

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 24 Мар 2009, 23:18

sineok_pi4_ написа:
Binev_OuT написа:Колега,пътят е напълно почистен,вчера ходих До Ст.Загора и няма проблеми.Днес в Габрово беше много слънчево и хубаво време такаче мисля няма да има проблеми.

Благодаря колега за информацията ......Желая на всички лека вечер от мен !

Kaто минеш гр.Бяла има едно село Волово (там задължително с 50км/ч),на още няколко места има ограничения и трябва да ги спазваш,че наште непрощават...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 25 Мар 2009, 2:25

Има си една тема там горе, не случайно е поставена като "Важна" ...
MORE BEER!

Назад към Извън Темата