отново младостки екшън , Е46 330д vs YEStaxi ...
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
отново младостки екшън , Е46 330д vs YEStaxi ...
някой от нас ли беше вчера съзтезателя , добре се беше разцепил точно пред 25та поликлиника... Супер лачена 330ка , М-пак и всичко остана практически без предница след зверски удар челно с такси
Не знам какво имаше вчера , но аз видях 2 и присъствах на тая катастрофа на живо
много беснеят местните, пазете се

- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Незнам дали е колега,ама яко се натресоха.Стана точно пред мен.Майче тоя с таксито се опита да вземе завоя преди него.После като ходих да си мия колата на СБАто имаше още един Шишо,и разправяше че този с БМВто бил умрял.Той беше малко смотан,така че дано да не е разбрал правилно.Мани,мани направо се плаша какво става.Страшна работа 

- RadioDJ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 200320DM47TU
- Мечтае да кара: trabant ot novite
- Детайли за колата: super pila e:)
:"()
Това стана точно до моя блок. Линейка нямаше, та никой слава богу не е умрял. Въпроса е че точно на това кръстовище през ден стават ПТП- та главно заради несъобразена скорост. Най-тъпото е, че моите наблюдения показват най-много БМВ-та които минават там като на рали. Едва след тях се нареждат Голф 3 и Астра ГСИ.
Forced induction means torque,
torque means fun.
torque means fun.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Да колега, все повече и повече хора твърдят че е36-ците вече засенчват "лидерите" споменати от теб
, дано инцидента да се е разминал без жертви.

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
BMDrago написа:Тази тема дали е за тук
Бе тя, че не е за тук, не е. Ами понеже участник е Е46, затова ние да си я коментираме

- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Не е говорил за това към летището,защото се заговорихме какво е станало на светофара с шефа на мивката,и като казах че майче тоя с таксито е минал на червено,Шишо скочи и ми гаранатира,че няма да видя таксиметров шофиор да мине на червено.Каза че е ходил до там и видял ,че момчето с БМВто било на земята и било умряло.Незнам дали е,но дано да не е! 

Видях я и аз тази катастрофа....
Този светофар мисля че не е регулиран много добре, вече няколко пъти ми се случва да ми светне жълто и тъкмо да тръгна, още някой профучи от перпендикулярната. Първо си мислех че минават на червено, но станаха прекалено много такива съвпадения.
Явно просто зеленото на едната улица държи докато на другата идва жълтото...
п.с.
аз минах по-късно, но шофьорския еърбег беше отворен, не видях кръв, надявам се да е ок човека
Този светофар мисля че не е регулиран много добре, вече няколко пъти ми се случва да ми светне жълто и тъкмо да тръгна, още някой профучи от перпендикулярната. Първо си мислех че минават на червено, но станаха прекалено много такива съвпадения.
Явно просто зеленото на едната улица държи докато на другата идва жълтото...
п.с.
аз минах по-късно, но шофьорския еърбег беше отворен, не видях кръв, надявам се да е ок човека
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
10 мнения
• Страница 1 от 1