Пистата за МотоGP
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Пистата за МотоGP
Колеги ,след като бъде приключена пистата за състезания от мотоgp сериите, дали няма да може пистата да се взима под наем
.Щото то като се замисли човек тая писта ще се използва по предназначение с моторите не повече от 5 пъти в годината, и си мисля,че би трябвало да не е проблем през 2012 живот и здраве да се събираме там.Вие какво мислите 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Със сигурност ще може. Това е идеята като цяло, а с едно състезание от MotoGP сериите не се избиват милионите вложени в нея. Най-вероятно ще има кръг от пистовия шампионт на България някое друго Републиканско състезание, евентуално някой кръг и от Touring cars и се надявам някой ден има и кръг от LeMans сериите, но това ще е в далечното бъдеще.
Aim to be the best, live with the rest!

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Точно това си мислех,че няма как с едното мотоGP да си избият вложените пари.Както казваш ти вероятно ще има и други състезания.Пък дай Боже и Формула 1 да видиме у нас

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Avramov написа:Със сигурност ще може. Това е идеята като цяло, а с едно състезание от MotoGP сериите не се избиват милионите вложени в нея. Най-вероятно ще има кръг от пистовия шампионт на България някое друго Републиканско състезание, евентуално някой кръг и от Touring cars и се надявам някой ден има и кръг от LeMans сериите, но това ще е в далечното бъдеще.
със сигурност няма да може!!!
сега че пистата не е кой знае кво Богдан не дава автомобил да стъпи на нея... представям си като налее милионите как ще даде

също така Богдан и Янакиев немогат да се търпят... доколкото знам се ненавиждат

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Отделно се извършват постоянно обучения и полети от военните, така че забравете варианта с наемането... 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Projektzwo написа:Отделно се извършват постоянно обучения и полети от военните, така че забравете варианта с наемането...
Е след като направят писта на световно ниво, ебати кви обучения,кви полети

![]()
![]()

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Projektzwo написа:Отделно се извършват постоянно обучения и полети от военните, така че забравете варианта с наемането...
Полети и обучения в Долна, отдавна няма

Както и да е, аз също мисля, че няма да се пусне просто така за обикновени потребители

А дори да се пусне, цените ще са непосилни за повечето от нас...
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Абе ентусиазма няма цена
Ще стане като на Нюрбурринг , ще видите 

![]()
![]()

- Projektzwo
-
-
Cobb написа:Projektzwo написа:Отделно се извършват постоянно обучения и полети от военните, така че забравете варианта с наемането...
Полети и обучения в Долна, отдавна няма
Както и да е, аз също мисля, че няма да се пусне просто така за обикновени потребители
А дори да се пусне, цените ще са непосилни за повечето от нас...
А самолетите, които излитат и кацат всеки ден?! Или те са от друго измерение...

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Ами аз знам, че полети няма от много време, следователно няма самолети които да излитат и кацат.
Най-малкото, пистата вече не бетон, а асфалт...да, ако все още правят скокове с Антоновката, става, макар, че тях ги спряха преди година-две.
Ако знаеш нещо повече, кажи, ще ми е интересно да науча.
Най-малкото, пистата вече не бетон, а асфалт...да, ако все още правят скокове с Антоновката, става, макар, че тях ги спряха преди година-две.
- Projektzwo
-
-
Cobb написа:Ами аз знам, че полети няма от много време, следователно няма самолети които да излитат и кацат.
Нямам някаква конкретна информация, тъй като не съм се интересувал, но много често засичам кръжащи над пистата самолети, от там изхождам че се използва активно...

Така или иначе тази част която се използва като летище, няма да се използва като писта, но мисълта ми беше че военните контролират нещата и едва ли ще се допускат външни лица освен когато има мероприятия, като MotoGP...

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Projektzwo написа:Cobb написа:Ами аз знам, че полети няма от много време, следователно няма самолети които да излитат и кацат.
Нямам някаква конкретна информация, тъй като не съм се интересувал, но много често засичам кръжащи над пистата самолети, от там изхождам че се използва активно...![]()
Така или иначе тази част която се използва като летище, няма да се използва като писта, но мисълта ми беше че военните контролират нещата и едва ли ще се допускат външни лица освен когато има мероприятия, като MotoGP...
Силно се съмнявам в думите,но може и да си прав живот и здраве ще видиме за какво става дума

![]()
![]()

12 мнения
• Страница 1 от 1