Пистата за МотоGP

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Пистата за МотоGP

Мнение от bivola » 25 Мар 2009, 12:53

Колеги ,след като бъде приключена пистата за състезания от мотоgp сериите, дали няма да може пистата да се взима под наем :roll: .Щото то като се замисли човек тая писта ще се използва по предназначение с моторите не повече от 5 пъти в годината, и си мисля,че би трябвало да не е проблем през 2012 живот и здраве да се събираме там.Вие какво мислите :roll:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 25 Мар 2009, 14:08

Със сигурност ще може. Това е идеята като цяло, а с едно състезание от MotoGP сериите не се избиват милионите вложени в нея. Най-вероятно ще има кръг от пистовия шампионт на България някое друго Републиканско състезание, евентуално някой кръг и от Touring cars и се надявам някой ден има и кръг от LeMans сериите, но това ще е в далечното бъдеще.
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 25 Мар 2009, 14:23

Точно това си мислех,че няма как с едното мотоGP да си избият вложените пари.Както казваш ти вероятно ще има и други състезания.Пък дай Боже и Формула 1 да видиме у нас :shock: :D
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 25 Мар 2009, 15:30

Avramov написа:Със сигурност ще може. Това е идеята като цяло, а с едно състезание от MotoGP сериите не се избиват милионите вложени в нея. Най-вероятно ще има кръг от пистовия шампионт на България някое друго Републиканско състезание, евентуално някой кръг и от Touring cars и се надявам някой ден има и кръг от LeMans сериите, но това ще е в далечното бъдеще.

със сигурност няма да може!!!
сега че пистата не е кой знае кво Богдан не дава автомобил да стъпи на нея... представям си като налее милионите как ще даде :mhihi:
също така Богдан и Янакиев немогат да се търпят... доколкото знам се ненавиждат :roll:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 25 Мар 2009, 16:33

Отделно се извършват постоянно обучения и полети от военните, така че забравете варианта с наемането... :winky:
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 25 Мар 2009, 18:26

Projektzwo написа:Отделно се извършват постоянно обучения и полети от военните, така че забравете варианта с наемането... :winky:

Е след като направят писта на световно ниво, ебати кви обучения,кви полети :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 25 Мар 2009, 20:12

Projektzwo написа:Отделно се извършват постоянно обучения и полети от военните, така че забравете варианта с наемането... :winky:

Полети и обучения в Долна, отдавна няма :)
Както и да е, аз също мисля, че няма да се пусне просто така за обикновени потребители :)
А дори да се пусне, цените ще са непосилни за повечето от нас...

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 25 Мар 2009, 20:29

Абе ентусиазма няма цена :!: Ще стане като на Нюрбурринг , ще видите :mhihi:

Аватар

Мнение от Projektzwo » 26 Мар 2009, 1:19

Cobb написа:

Полети и обучения в Долна, отдавна няма :)
Както и да е, аз също мисля, че няма да се пусне просто така за обикновени потребители :)
А дори да се пусне, цените ще са непосилни за повечето от нас...

А самолетите, които излитат и кацат всеки ден?! Или те са от друго измерение... :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 26 Мар 2009, 9:20

Ами аз знам, че полети няма от много време, следователно няма самолети които да излитат и кацат.
Най-малкото, пистата вече не бетон, а асфалт...да, ако все още правят скокове с Антоновката, става, макар, че тях ги спряха преди година-две.
Ако знаеш нещо повече, кажи, ще ми е интересно да науча.

Аватар

Мнение от Projektzwo » 26 Мар 2009, 13:06

Cobb написа:Ами аз знам, че полети няма от много време, следователно няма самолети които да излитат и кацат.
Най-малкото, пистата вече не бетон, а асфалт...да, ако все още правят скокове с Антоновката, става, макар, че тях ги спряха преди година-две.

Нямам някаква конкретна информация, тъй като не съм се интересувал, но много често засичам кръжащи над пистата самолети, от там изхождам че се използва активно... :roll:
Така или иначе тази част която се използва като летище, няма да се използва като писта, но мисълта ми беше че военните контролират нещата и едва ли ще се допускат външни лица освен когато има мероприятия, като MotoGP... :)
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 26 Мар 2009, 13:59

Projektzwo написа:
Cobb написа:Ами аз знам, че полети няма от много време, следователно няма самолети които да излитат и кацат.

Нямам някаква конкретна информация, тъй като не съм се интересувал, но много често засичам кръжащи над пистата самолети, от там изхождам че се използва активно... :roll:
Така или иначе тази част която се използва като летище, няма да се използва като писта, но мисълта ми беше че военните контролират нещата и едва ли ще се допускат външни лица освен когато има мероприятия, като MotoGP... :)

Силно се съмнявам в думите,но може и да си прав живот и здраве ще видиме за какво става дума :)

Назад към Извън Темата