17-годишен келеш без книжка карал със 150

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 11 Мар 2009, 17:49

Pin2 написа:На 17 и аз съм карал като обезумял и е нормално.

Извинявай, но кое точно му е нормалното на това? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: 17-годишен келеш без книжка карал със 150

Мнение от ///peter » 11 Мар 2009, 17:50

ивчо3 написа:Теоретически може и 200 км/час да вдигнеш на отсечката по бул. "Цветан Лазаров". Съвсем на друго нещо акцентирах в предния си пост, а именно - тъпите, ограничени и технически неграмотни журналисти, търсещи САМО сензация и тираж на жалкото си вестниче, преувеличават до небесата фактите, който в случая изобщо не са верни. Ситуацията в този инцидент е пределно ясна. Лекето и съучениците му решили да тестват "бравото", както феновете на "БМВ" си правят гонки по същия булевард, след сбирка на ОМВ "Дружба". Разбира се няма място за сравнение между "БМВ" и "фиат". Кола с предно предаване в комбинация с неопитност са достатъчни за подобна катастрофа, станала с МАКСИМУМ 100 км/час, преди занасянето на колата по моя преценка. Младежът е влязъл с несъобразена скорост в лек завой, или е пробвал рязка маневра в ляво. Силното натискане на спирачките, съчетано с предното предаване е достатъчно задницата да занесе при тази скорост. Отделно неопитността на "шофьора" допринася за това. В момента на удара с първата кола, скоростта не е била повече от 50 км/час, достатъча да отклони фиата и да се удари, вече челно с таксито. Предполагам с не повече от 30 км/час. Плюс скоростта на таксито ще излезе не повече от 60 км/час. За какви 150 км/час пишат тези драскачи?

Не е точно така...
Аз в актива имам челен с 80 в един бус и картинката беше горе долу същата...

Потребител
Аватар

Мнение от Josefinne » 25 Мар 2009, 23:54

Моля да ме извините, че връщам тази тема, но просто ми се искаше да да изкажа мнение.

Аз също съм карала без книжка, но само в присъствието на родител и то на безлюдни 'черни' пътища, по които няма никакво движение! Не проумявам как има хора, които карат из града и не си дават сметка, че излагат и другите хора на опасност! Според мен, ако някой непълнолетен предизвика такава тежка катастрофа, карайки без книжка, трябва да му бъде забранено да кара шофьорски курсове за определено период от време - 5 години например.

Лошото е, че едва ли ще има някакво наказание и всичко ще отмине, ще бъде забравено. До година-две този потенциален убиец ще има книжка. Това ми напомня на една случка, която стана в 12ти клас в моето училище. Едно момче уби своя приятелка, а другата спътничка в колата беше в кома и все още ходи по болници и се възстановява (втора година вече). Още на следващият ден, часове след като съученичката беше починала, този лайнар отново караше кола, а и се смееше. В момента той учи в университет в чужбина, последствия за него няма, а животът на родителите на момичето е кошмар.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вече Е38 730д 01

Мнение от BAWARISCHE » 26 Мар 2009, 0:45

да заминава "Белене" да троши камъни,аман от такива боклуци :evil:

П.С.аз бях там 2 седмици имога да кажа -става :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BAWARISCHE » 26 Мар 2009, 0:50

нали знаете : "с джипката на МВР ,право в Беляне,
Белене,Белене...кюнец тесен панталон,
жълт като лимон......

Отидох в затвора,попаднах на хора и станах човек
стига толко :D
за такива са амо подобни места и бойчиновци става

Не съм рецивидист :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BAWARISCHE » 26 Мар 2009, 0:53

келеш
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ***BMW-FEN*** » 26 Мар 2009, 8:01

Нека сега всички пострадали да го съдят малко ще му е, а и момичето е за бой. Дала му колата да ходи на училище келеши :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 26 Мар 2009, 18:48

Абе изпусната работа но надали му пука на тоя побертет :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата