Бягство към победата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 27 Мар 2009, 14:23

Аз телевизия съм спрял да гледам от много отдавна.
Гледам Дискавъри по 1 час на ден евентуално ако обядвам у нас.
Препоръчвам ви и на вас да спрете, деиства много успокояващо, защото вместо гледане на новини човек може да ги прочете в интернет, а там естествено новините се четат селективно така че могат да се избягват глупостите които да ни нервират.
Съответно и риалити предаванията ги пропускаме, както и всякакви рекламни блокове за баба Мария която сама си си вари сапуна за пране от мас и сода каустик, и тн и тн глупости.
Доказано е че телевизиите дори в момент на евакуация ще ни осведомят с огромно закъснение какво беше при инцидента в Челопечене.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от fancy_girl2904 » 27 Мар 2009, 16:24

И аз не гледам особено телевизия, но снощи си пуснах да погледам малко ново шоу, но не смятам да го повтарям пак. Като цяло не е лошо, но не ми се губи времето с това, само се разочаровах още повече от българите. Аз съм ходила до в.Околчица и там няма как да се изгубиш и незнам тия как успяха да се оплетат в гората! Такива изцепки имаше, че направо се засрамих, че са ми сънародници!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 27 Мар 2009, 16:43

Това беше срам за целия български народ... да не знаят зрели хора къде е убит Ботев...къде е Враца... и БОЖЕЕЕЕ!!!!Не ги ли е сраммммм!! :help: :help: :help: :help: :help: :nono: :bcry: :++
Аре нема нужда...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Мар 2009, 18:08

Що да ги е срам- те не знаят колко са прости ;) Да бяха един-двама да не знаят как да е, ама те 90% не знаеха :confused:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 27 Мар 2009, 19:05

Аз също вече 1 год. не гледам тв!През компа си намирам всичк оот което имам нужда.А пук тия реалити шоута,щом още са популярни,значи все още е пълно с наивни малоумници които да им вярват и да наливат пари в СМС-и и разни добри каузи!Аз мисля.че Слави,Нико Тупарев и Халваджян отдавна си напълниха гушите по този начин и съм сигурен,че на нито един от тях не им пука за държавата!!В момента си осигуравят образованието на 5-тите правнуци на гърба на зрителите!

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 29 Мар 2009, 22:10

Колко верно мъка има по тоя свят... И колко прости хора...Ботев го били разстреляли като слизал от Радецки, моля ви се...

Иначе за шоуто бих участвал в такъв формат предаване... Хареса ми как са им дали пари и по един ланд крузер, който могат да карат както си искат :twisted:
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Предишна

Назад към Извън Темата