Âíèìàíèå êîëåãè !!!!!!!!! ÈÇÌÀÌÍÈÊ!
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Прочетох цялата тема... наистина е мн опасно с тия куриерски фирми.. и не може да се доверяваш на никой... хубаво е тая тема всички да я видят да се пазят !!!
Попринцип , когато се изпраща пратка с куриер , затова се записва каква е пратката , ако има несъответствие с написаното съдържание на пратката по думите на подателя , с това , което получавате може да потърсите помощ от Полицията. Подателя е леснооткриваем , защото когато от ЕКОНТ изплащат наложен платеж , се за данните от личната карта на човека , който получава сумата.
За да се предпазите от такъв вид измами изисквайте да пускат опция , която поволява на получателя да отвори и види пратката преди да я плати.
За да се предпазите от такъв вид измами изисквайте да пускат опция , която поволява на получателя да отвори и види пратката преди да я плати.
Здравейте момчета, отдавна не съм писала във форума, та е логично мнозина да не ме познават.
Току що написах темата, но след като видях, че вече е пусната такава, я изтрих.
Да, в нашия форум се появи измамник. Пълната тема с "ужилените" или приготвени жертви за ужилване е ТУК
Имайте едно наум, ако някой, ей така благородно /на ЛС/ Ви пусне предложение за доставка на част. Искрено се надявам, сред Вас да няма пострадали.
Тук не става въпрос за куриерските фирми, а за наглостта да предлагаш нещо, като лъжеш клиента си. И този ще си намери майстора. Сигурна съм. А, ако има желаещи, Варненската ни група му подготвя добро "посрещане".
За Админите, Момчета, имайте го наум, възможно е да се появи и с друг ник.
Поздрави на всички
Ева
Току що написах темата, но след като видях, че вече е пусната такава, я изтрих.
Да, в нашия форум се появи измамник. Пълната тема с "ужилените" или приготвени жертви за ужилване е ТУК
Имайте едно наум, ако някой, ей така благородно /на ЛС/ Ви пусне предложение за доставка на част. Искрено се надявам, сред Вас да няма пострадали.
Тук не става въпрос за куриерските фирми, а за наглостта да предлагаш нещо, като лъжеш клиента си. И този ще си намери майстора. Сигурна съм. А, ако има желаещи, Варненската ни група му подготвя добро "посрещане".
За Админите, Момчета, имайте го наум, възможно е да се появи и с друг ник.
Поздрави на всички

Да караш Peugeot е страст!
- Illusion
- Бургаското явление
-
Затова, когато получаваме нещо, трябва да гледаме от кой е и какво е. На мен последните пъти ми се обаждат от Еконт и ми казват от къде, кой и какво ми изпраща и, ако желая да си го взема, да отида в еди си кой офис. Така просто няма как да стане грешка. Винаги знаеш какво трябва да получиш...
Да се надяваме, че няма да има други изгоряли от цялата тази история...
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Illusion написа:Затова, когато получаваме нещо, трябва да гледаме от кой е и какво е. На мен последните пъти ми се обаждат от Еконт и ми казват от къде, кой и какво ми изпраща и, ако желая да си го взема, да отида в еди си кой офис. Така просто няма как да стане грешка. Винаги знаеш какво трябва да получиш...
явно така правят с по-редовните си клиенти ,щото преди нямаше такова нещо ама напоследък често работя с еконт и на мен по същия начин ми званят да ми кажат.
- Illusion
- Бургаското явление
-
ceco-stz написа:Illusion написа:Затова, когато получаваме нещо, трябва да гледаме от кой е и какво е. На мен последните пъти ми се обаждат от Еконт и ми казват от къде, кой и какво ми изпраща и, ако желая да си го взема, да отида в еди си кой офис. Така просто няма как да стане грешка. Винаги знаеш какво трябва да получиш...
явно така правят с по-редовните си клиенти ,щото преди нямаше такова нещо ама напоследък често работя с еконт и на мен по същия начин ми званят да ми кажат.
Мда, май е за по-редовните. На мен ми ги отделят и после направо ми ги дават без да искат след това кодове и т.н.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Темата е малко излишна-имате ли съмнения-има опция преди да се плати пратката да се види-не отговаря ли на описанието- не я взимате и това е:roll:
Хората са го измислили.....

Хората са го измислили.....

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
9 мнения
• Страница 1 от 1