помогнете за саита на кат
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
помогнете за саита на кат
са тука едни ме спрех преписаха ми стария акт 4е карам с истекал и ме заплашваха 4е едва ли не понеже сам имапнезнам си колко предишни сам бил немал то4ки са аз го знам 4е затжа то4ко не се зимат а с еплаща глоба само 10 ка некаде ма как и да е
расправяха ми 4е имало в саитя място си пишеш егн то и можело да се види същност колко то4ки имаш и незнам си кво и кво висиш аз тука рових нещо но нищо не намерих некои нещо да знае да обади една рака аджиба да видим кво се слу4ва в краина сметка са аз 4е не сам ги пласхтал от 2 години маинатаму ма кво ме плаши 4е ще ми зима книжката даже ще ли ме заклу4ват изкофел народ еи
ако някаои има инфо да помогне мерсаж предварително
расправяха ми 4е имало в саитя място си пишеш егн то и можело да се види същност колко то4ки имаш и незнам си кво и кво висиш аз тука рових нещо но нищо не намерих некои нещо да знае да обади една рака аджиба да видим кво се слу4ва в краина сметка са аз 4е не сам ги пласхтал от 2 години маинатаму ма кво ме плаши 4е ще ми зима книжката даже ще ли ме заклу4ват изкофел народ еи
ако някаои има инфо да помогне мерсаж предварително

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Няма такава система още в сайта на КАТ
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
м нем катаджите в4ера ми го расправяха тва докато ми се караха 4е сам имал много актове и не са ми били останали то4ки а имам еидн акт и неколко подновявания то4ки си имам щото и вастановявам само4е за фиша ми расправяха 4е ми зимало то4ки пак не така питах друг катаджия

7 мнения
• Страница 1 от 1