един семинар
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Ще е интересно...
Имате ли нужда от фотограф на събитието?
Имате ли нужда от фотограф на събитието?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
ОК, може да правим снимки за форума тогава 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
BMWPetar написа:ОК, може да правим снимки за форума тогава
Защо не пробвате да направите видео и после да го качите в нета? Сигурен съм, че ще има голям интерес.

То хубаво, аз си мислех точно, че всеки може да дойде ако иска, ама като прочетох къде е ми се изпариха мислите... За библиотеката да влезеш се иска карта и няма как да влезе някой, който не е студент. Иначе ако е в някоя друга зала в университета - кой те знае какъв си
Може да снимаме, аз ще видя дали някой друг колега от форума ще дойде, ако има с какво да снима ще е добре. И камерата и апарата не са в мен в момента за съжаление. Мога с телефона да снимам ама няма да е същото. Затова, ако някой колега ще идва и има камера или апарат да ги вземе, ако не му представлява трудност и да заснеме едно по-качествено видео, от колкото ще е с телефона.

Може да снимаме, аз ще видя дали някой друг колега от форума ще дойде, ако има с какво да снима ще е добре. И камерата и апарата не са в мен в момента за съжаление. Мога с телефона да снимам ама няма да е същото. Затова, ако някой колега ще идва и има камера или апарат да ги вземе, ако не му представлява трудност и да заснеме едно по-качествено видео, от колкото ще е с телефона.
С фуриозо и Копривка снимахме някви клипове, ама с телефоните, не знам какво е излязло... Със сигурност обаче презентацията не се вижда много добре какво пише.
Иначе говориха за рекламната стратегия на компанията, за имиджа на марката и т.н. Тва беше идеята на семинара всъщност. Добре беше, аз съм доволен
Иначе говориха за рекламната стратегия на компанията, за имиджа на марката и т.н. Тва беше идеята на семинара всъщност. Добре беше, аз съм доволен

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Berboo написа:С фуриозо и Копривка снимахме някви клипове, ама с телефоните, не знам какво е излязло... Със сигурност обаче презентацията не се вижда много добре какво пише.
На финала са казали че Шоферите на БМВ били много надути личности
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
hemicharger написа:На финала са казали че Шоферите на БМВ били много надути личности
Да, казаха, че шофьорите на БМВ били надувковци и мутри. Такъв бил имиоджа на марката.
И накрая, когато трябваше да задаваме въпроси към представителката на БМВ, един се изказа неподготвен... Що не предприемели от БМВ мерки да премахнат тези свои клиенти, които вредят на добрия имидж...!?
И това два пъти го повтори, чак ме изнерви!
Жената му казва, че няма как да стане това, винаги е имало и ще има хора от тези горепосочените "надувковци и мутри", които ще си купуват БМВ-та. И не само, при всички марки има такава прослойка от клиенти и нищо не може да се направи. Не може да забраниш на някого да си купи това, което иска.
Но не, той пак си знаеше неговото...

- borislav
- младши ентусиаст
-
Berboo написа:hemicharger написа:На финала са казали че Шоферите на БМВ били много надути личности
Да, казаха, че шофьорите на БМВ били надувковци и мутри. Такъв бил имиоджа на марката.
И накрая, когато трябваше да задаваме въпроси към представителката на БМВ, един се изказа неподготвен... Що не предприемели от БМВ мерки да премахнат тези свои клиенти, които вредят на добрия имидж...!?
И това два пъти го повтори, чак ме изнерви!
Жената му казва, че няма как да стане това, винаги е имало и ще има хора от тези горепосочените "надувковци и мутри", които ще си купуват БМВ-та. И не само, при всички марки има такава прослойка от клиенти и нищо не може да се направи. Не може да забраниш на някого да си купи това, което иска.
Но не, той пак си знаеше неговото...
Още една причина да докажем че БМВ не се кара само от мутри и надувковци.

11 мнения
• Страница 1 от 1