един семинар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

един семинар

Мнение от evans » 01 Апр 2009, 18:44

който е свободен да заповяда :mhihi:
http://nbu.bg/index.php?l=97&art=14229

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 01 Апр 2009, 19:47

Ще е интересно...
Имате ли нужда от фотограф на събитието?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 01 Апр 2009, 23:02

Еххх, там съм... Аз на лекции утре няма да отида сигурно ама за тоя семинар ще гледам да стигна до университета преди работа :mhihi:

BMWPetar, то на тия семинари винаги има човек от университета, който да снима. От сайта ли, от къде не знам ама щракат там. :winky:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 01 Апр 2009, 23:38

ОК, може да правим снимки за форума тогава :)
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 01 Апр 2009, 23:46

BMWPetar написа:ОК, може да правим снимки за форума тогава :)

Защо не пробвате да направите видео и после да го качите в нета? Сигурен съм, че ще има голям интерес.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 01 Апр 2009, 23:58

То хубаво, аз си мислех точно, че всеки може да дойде ако иска, ама като прочетох къде е ми се изпариха мислите... За библиотеката да влезеш се иска карта и няма как да влезе някой, който не е студент. Иначе ако е в някоя друга зала в университета - кой те знае какъв си :mhihi:
Може да снимаме, аз ще видя дали някой друг колега от форума ще дойде, ако има с какво да снима ще е добре. И камерата и апарата не са в мен в момента за съжаление. Мога с телефона да снимам ама няма да е същото. Затова, ако някой колега ще идва и има камера или апарат да ги вземе, ако не му представлява трудност и да заснеме едно по-качествено видео, от колкото ще е с телефона.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 03 Апр 2009, 1:59

С фуриозо и Копривка снимахме някви клипове, ама с телефоните, не знам какво е излязло... Със сигурност обаче презентацията не се вижда много добре какво пише.
Иначе говориха за рекламната стратегия на компанията, за имиджа на марката и т.н. Тва беше идеята на семинара всъщност. Добре беше, аз съм доволен ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 03 Апр 2009, 10:49

Berboo написа:С фуриозо и Копривка снимахме някви клипове, ама с телефоните, не знам какво е излязло... Със сигурност обаче презентацията не се вижда много добре какво пише.
Иначе говориха за рекламната стратегия на компанията, за имиджа на марката и т.н. Тва беше идеята на семинара всъщност. Добре беше, аз съм доволен ;)

На финала са казали че Шоферите на БМВ били много надути личности
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 03 Апр 2009, 17:11

hemicharger написа:На финала са казали че Шоферите на БМВ били много надути личности

Да, казаха, че шофьорите на БМВ били надувковци и мутри. Такъв бил имиоджа на марката.
И накрая, когато трябваше да задаваме въпроси към представителката на БМВ, един се изказа неподготвен... Що не предприемели от БМВ мерки да премахнат тези свои клиенти, които вредят на добрия имидж...!?
И това два пъти го повтори, чак ме изнерви!
Жената му казва, че няма как да стане това, винаги е имало и ще има хора от тези горепосочените "надувковци и мутри", които ще си купуват БМВ-та. И не само, при всички марки има такава прослойка от клиенти и нищо не може да се направи. Не може да забраниш на някого да си купи това, което иска.
Но не, той пак си знаеше неговото... :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 03 Апр 2009, 17:22

Berboo написа:
hemicharger написа:На финала са казали че Шоферите на БМВ били много надути личности

Да, казаха, че шофьорите на БМВ били надувковци и мутри. Такъв бил имиоджа на марката.
И накрая, когато трябваше да задаваме въпроси към представителката на БМВ, един се изказа неподготвен... Що не предприемели от БМВ мерки да премахнат тези свои клиенти, които вредят на добрия имидж...!?
И това два пъти го повтори, чак ме изнерви!
Жената му казва, че няма как да стане това, винаги е имало и ще има хора от тези горепосочените "надувковци и мутри", които ще си купуват БМВ-та. И не само, при всички марки има такава прослойка от клиенти и нищо не може да се направи. Не може да забраниш на някого да си купи това, което иска.
Но не, той пак си знаеше неговото... :shock:

Още една причина да докажем че БМВ не се кара само от мутри и надувковци. :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Petia_bmw » 03 Апр 2009, 17:52

този въпрос е изключителен

друго интересно каза ли жената ....

На всяка дискусия има такива задаващи не адекватни въпроси...

Назад към Извън Темата