приятел пътува към гърция
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
приятел пътува към гърция
та младежа нема зелена карта (памете е от женски род -изневерява) може ли от границата да я купи знам че тя се взима от застрахователя към гражданската ма в събота а и тои е на 1/2 път така че ако някои знае ще е добре кинтите не са фактор
Последна промяна Мишу на 04 Апр 2009, 11:17, променена общо 1 път
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
мисля че може да се купи и от границата но ще е по скъпа. дори и без нея ако не прави нарушения няма да го спират никъде 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
asasin18 написа:мисля че може да се купи и от границата но ще е по скъпа. дори и без нея ако не прави нарушения няма да го спират никъде
да ама ако шибне някого или недай си боже убие човек такива филми ще станат,че има да си скубе косите...
По темата: Зелена карта може да си извади от всеки град където има представителство на застрахователната му компания.За повечето компаний зелената карта е безплатна и се плаща само такса издаване 1.20 лв. От границата ще излезе солено.Ако има възможност по пътя да се отбие в по голям областен град,да намери отворен офис и да му издадът...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
И като си я взима да я прегледа много добре,че на мене в Германия не ми бяха написали името в 1 графа и в Сърбия викат 150евра глоба
та се разминах с 5 евро за кафе и ми казаха какво да попълна

4 мнения
• Страница 1 от 1