приятел пътува към гърция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

приятел пътува към гърция

Мнение от Мишу » 04 Апр 2009, 11:13

та младежа нема зелена карта (памете е от женски род -изневерява) може ли от границата да я купи знам че тя се взима от застрахователя към гражданската ма в събота а и тои е на 1/2 път така че ако някои знае ще е добре кинтите не са фактор
Последна промяна Мишу на 04 Апр 2009, 11:17, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 04 Апр 2009, 11:16

мисля че може да се купи и от границата но ще е по скъпа. дори и без нея ако не прави нарушения няма да го спират никъде :winky:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 04 Апр 2009, 14:24

asasin18 написа:мисля че може да се купи и от границата но ще е по скъпа. дори и без нея ако не прави нарушения няма да го спират никъде :winky:

да ама ако шибне някого или недай си боже убие човек такива филми ще станат,че има да си скубе косите...

По темата: Зелена карта може да си извади от всеки град където има представителство на застрахователната му компания.За повечето компаний зелената карта е безплатна и се плаща само такса издаване 1.20 лв. От границата ще излезе солено.Ако има възможност по пътя да се отбие в по голям областен град,да намери отворен офис и да му издадът...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 04 Апр 2009, 15:01

И като си я взима да я прегледа много добре,че на мене в Германия не ми бяха написали името в 1 графа и в Сърбия викат 150евра глоба :shock: :kuku: та се разминах с 5 евро за кафе и ми казаха какво да попълна

Назад към Извън Темата