Софтуер за N95
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Софтуер за N95
Колеги моля за вашата компетента помощ. Някои знаели какъв софтуер трябва да си сложа на телефона за да ползвам Скайп. Телефона е Нокия N95 нормалние не 8 гигабайте. Имам бежичен интернет и исакм да си сложа скайп но не знам какав как да стане и дали трябва някакав софтуер да инсталирам за това.Ще съм много благодарен ко някой знае и ми помогне по този въпрос!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
http://www.all4smartphone.com/forum/vie ... 5967f39600 , дано съм бил полезен
Линка е за 8гб , но съм сигурен,че и за твоя е така

Линка е за 8гб , но съм сигурен,че и за твоя е така

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
то до скоро нямаше скайп за телефони т.е. имаше една програма дет пак пишеше скайп ма не можеше да горориш а се ползваше само за чет . иначе търси в чичо гуглю и ше намериш изтегляш приложението (java , sis) качваш на тела и инсталираш кат PC
BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

- Kregec
- ентусиаст
-
Благодаря на колегите коите се отзоваха. Още сега ще направя това което ми писахте стъпка по стъпка и ще пиша какви са резултатите. И аз си мисля че не би трябвало да има разлики между моя и 8 гигабайта...
Kregec написа:Благодаря на колегите коите се отзоваха. Още сега ще направя това което ми писахте стъпка по стъпка и ще пиша какви са резултатите. И аз си мисля че не би трябвало да има разлики между моя и 8 гигабайта...
Намираш си WiFi точка или влизаш през GPRS и пишеш в браузера на телефона ти -> www.skype.com/m .. и си ТИ !

FRING - Make free mobile calls with fring, IM with Skype, MSN Messenger, ICQ, Google Talk, SIP and Twitter Contacts.
www.fring.com

www.fring.com

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Mart0 написа:FRING - Make free mobile calls with fring, IM with Skype, MSN Messenger, ICQ, Google Talk, SIP and Twitter Contacts.
www.fring.com
И аз тая ползвах като имах тоя телефон и нямаше грижи!
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Като е станало на въпрос, да ви питам- разговорите по скайп от мобилния по- евтини ли са от тези на оператора, към който сте? Мерси!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Kregec
- ентусиаст
-
Инсталирах го и работи перфекно много благодаря на отзовалите се колеги. Имам телефона от доста време но не бях се замислял до скоро че има такива възможности. За пореден път се убеждавам, че Нокия си е Нокия. За мен този модел е върха на гъза и не бих го заменил скоро за нищо друго. Има всичко което ми трябва и което според мен трябва да има в един телефон в това число включвам и камерата. Прави уникални снимки и клипове. Казвам го защото имам фотоапарат на Сони със 7.2 мега пикселова камера оптиката е като таза на телефона Carl Zeiss, до колкото съм чел и чувал това е една от най добрите оптики. Не искам да звучи като реклама но като ги сравня телефона прави много по хубави снимки отколкото фотоапарата. Това си е лично мое мнение и не ангажирам никои с него но за мен този телефон е супер. Сега мисля да си сложа повече памет защото сега с един гигабайт и мисля да му купя четири гигабайта. Още веднъж благодаря за помоща и съветите. Преди да се обърна към форума се обадих на операторите на Мтел и те казаха, че не могат да ми помогнат защото не знаят как да стане филма...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Loop написа:Колега с 4ГБ няма да ти върви добре..ще ти спича- няма да останеш доволен...
Сигурен ли си или само така мислиш

12 мнения
• Страница 1 от 1