BMW 1 без резервна гума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 16 Мар 2005, 19:37

Абе тия хора ебават ли се 2675.56лв за 4бр гуменетки :shock: и жантите ако са 5000лв+ то си е.а майката :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 19 Мар 2005, 23:13

не вярвам
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 20 Мар 2005, 18:03

e87 120d написа:
bimbolet написа:
e87 120d написа:... или пак да си взема една 16-ка и да си я воза в багажника докато си сложа летните гуми :confused:
Ми, май ще е най-добре! Е, ще ти заема място в не-много големия багажник на "красавицата", но пък ще ти е спокойно!

Ти как мислиш като тръгна за морето кое да пусна по реиса 16-ката гума или саковете а може би и двете зада имам място за тубичката та поне да си слушам някаква музика със задоволяващ бас :mhihi:

Решението е флакон за спукани гуми. Продават се на доста места. Свързваш го с вентила, изпразваш го (гумата се напомпва, а препарата запушва дупката) и по най-бързия начин при гумаджия. Има и руски вариант (мой познат гумаджия продава такъв), но за него ти трябва и помпа. А ти сигурно си носиш 4-5 такива в багажника ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 21 Мар 2005, 10:52

BadAngel написа:Абе далеч по-готино си е да седнеш в банкета да дигаш колата на крик, кво се правите :) класика си е просто... :) 700 кинта за гума, добре звучи тоя рън флет :) ако съм с такива гуми и някой ми ги скъса ше му откъсна топките:)

Кефиш ме пич, ние тези пари да не ги намираме по улиците я
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата